σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=995 Εκτέλεση συνταγής για σουφλέ σοκολάτας Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής
σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=995 Εκτέλεση συνταγής για σουφλέ σοκολάτας Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής
σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=1056 εκτέλεση της συνταγής για το σαλάμι ψυγείου (κάτι σαν κορμός) Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής
σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=1051 εκτέλεση της συνταγής για γαλακτομπούρεκο Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής
σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=1052 εκτέλεση της συνταγής τούρτα μους σοκολάτα Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής
σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=1030 εκτέλεση της συνταγής για τρουφάκια Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής
σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=1007 εκτέλεση της συνταγής "κρέπες αλά _fantom_" για το forum του netrino.gr (και όποιον άλλο τις λιγουρευτεί) Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής
σχετικά με το video: http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=1057 εκτέλεση της συνταγής για πίτσα με χειροποίητη ζύμη Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής
Ο όρος σαμπάνια δεν είναι παρά η κατοχυρωμένη ονομασία προέλευσης για τον αφρώδη οίνο που παράγεται στην περιοχή της Καμπανίας (Champagne), της Γαλλίας, με αυστηρές όμως προδιαγραφές. Είναι κρασί που επέβαλε με αγώνες το όνομά του. Αγώνες που διήρκεσαν από το 1905 μέχρι το 1925. Υπακούει σε αυστηρούς κανόνες και συνεχείς ελέγχους. Στην ετικέτα...
Υλικά 250γρ. κιμά μοσχαρίσιο 60 γρ. γάλα 1 φέτα ψωμί 1 αυγό 80 γρ. τριμμένη φρυγανιά 1 μεγάλη ντομάτα σε φέτες Λίγη ρίγανη Μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες αλάτι και πιπέρι 1 κουταλιά δυόσμο Λάδι για τηγάνισμα Τρόπος παρασκευής Βάζουμε την ψίχα από το ψωμί μαζί με το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα και το ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά...
ΥΛΙΚΑ 8 κολοκυθάκια (για γέμισμα, μεγαλούτσικα) ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι καρολίνα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο μαϊντανό Αλάτι, πιπέρι Κορν φλάουρ (περίπου 1 κουτάλι σούπας) 2 αυγά Φρέσκο χυμό από 1-2 λεμόνια Τρόπος παρασκευής Βάζετε τα κολοκύθια σε μια λεκάνη με νερό για μισή ώρα περίπου...
Υλικά ½ φλυτζάνι βούτυρο 1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη 8 κρόκους αυγών 1 φλυτζάνι γάλα 2 φλυτζάνια αλεύρι 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ ½ κουτ. γλυκού αλάτι ξύσμα λεμονιού Τρόπος παρασκευής Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να γίνει κρέμα. Συνεχίζουμε το χτύπημα καθώς προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ...