Posts Tagged ‘ Παρλιάρος ’

ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ από τον Παρλιάρο στις Γλυκές Αλχημείες

13 Ιουνίου 2015
By
ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ από τον Παρλιάρο στις Γλυκές Αλχημείες

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: - 500 γρ. γάλα LACTOFREE ARLA - 50 γρ. κακάο ION - 120 γρ. ζάχαρη - 20 γρ. κορν φλάουρ - 300 γρ. κλασσική κουβερτούρα ION ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και   Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Γλυκές...

Read more »

Πρωτοχρονιάτικος κορμός

29 Δεκεμβρίου 2014
By
Πρωτοχρονιάτικος κορμός

Πρωτοχρονιάτικος κορμός. Γλυκές αλχημείες Στέλιος Παρλιάρος Υλικά: Για το παντεσπάνι: 2 αυγά 2 κρόκοι αυγών 110 γρμ. αμύγδαλο σκόνη 2 ασπράδια αυγών 50 γρμ. ζάχαρη 50 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για το σιρόπι: 200 γρμ. δυνατός εσπρέσο 150 γρμ. ζάχαρη Για τρην Ιταλική μαρέγκα: 40 γρμ. νερό 100 γρμ. ζάχαρη 2 ασπράδια...

Read more »

ΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟΥ

25 Οκτωβρίου 2014
By

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε την κρέμα κάστανου με την πραλίνα φουντουκιού. Κοσκινίζουμε το κακάο και το βάζουμε στο μείγμα. Προσθέτουμε το μέλι και το ενσωματώνουμε ανακατεύοντας. Γεμίζουμε βάζα. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Γλυκές Αλχημείες

Read more »

ΑΛΕΙΜΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

25 Οκτωβρίου 2014
By
ΑΛΕΙΜΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη μέχρι να αρχίσει να καραμελώνει. Ζεσταίνουμε τα φουντούκια, έτσι ώστε να είναι ζεστά όταν πέσουν στην καραμέλα. Όταν ρίξουμε όλη τη ζάχαρη και πάρει σκούρο ξανθό χρώμα, ρίχνουμε τα ζεστά φουντούκια στην καραμέλα. Ανακατεύουμε καλά και προσέχουμε να μην σκουρύνουν πολύ...

Read more »

ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ του Στέλιου Παρλιάρου

25 Οκτωβρίου 2014
By
ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ του Στέλιου Παρλιάρου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ: Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε το βούτυρο με 150 γρ. από τη ζάχαρη. Προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους συνεχίζοντας το ανακάτεμα και όταν τα υλικά ενσωματωθούν ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Βάζουμε το γάλα σιγά σιγά για να μαλακώσει το μείγμα και τέλος προσθέτουμε το...

Read more »

Σπιτικά αλείμματα φτιάχνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις Γλυκές Αλχημείες! Εκπομπή – 25/10/2014

25 Οκτωβρίου 2014
By
Σπιτικά αλείμματα φτιάχνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις Γλυκές Αλχημείες! Εκπομπή – 25/10/2014

Δείτε τη εκπομπή: Σπιτικά αλείμματα φτιάχνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις Γλυκές Αλχημείες! Τα πρώτα βαζάκια θα γεμίσουν με άλειμμα σοκολάτας από χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού.. Τα επόμενα βαζάκια ξεχειλίζουν από άλειμμα λευκής σοκολάτας και άρωμα βανίλιας.. Για το άλειμμα αμυγδάλου με πορτοκάλι, επιστρατεύεται έως και.. η σουμάδα, για να ενισχύσει τη νοστιμιά και την απόλαυση.....

Read more »

ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ του Στέλιου Παρλιάρου

11 Οκτωβρίου 2014
By
ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ του Στέλιου Παρλιάρου

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ: - 400 γρ. σοκολάτα λευκή ΙΟΝ - 200 γρ. γάλα - 2 φύλλα ζελατίνας 10 γρ. - 200 γρ. κρέμα γάλακτος 36 % λιπαρά χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή ARLA - 250 γρ. γιαούρτι πλήρες - ξύσμα από 1 λεμόνι και 1 πορτοκάλι - κορν φλέις για σερβίρισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ...

Read more »

ΜΙΛΦΕΪΓ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ από τον Στέλιο Παρλιάρο – γλυκές αλχημείες

11 Οκτωβρίου 2014
By
ΜΙΛΦΕΪΓ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ από τον Στέλιο Παρλιάρο – γλυκές αλχημείες

ΜΙΛΦΕΪΓ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ από τον Στέλιο Παρλιάρο - γλυκές αλχημείες ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ: 500 γρ. αλεύρι σκληρό 60 γρ. κακάο ΙΟΝ 270 γρ. νερό κρύο 80 γρ. βούτυρο λιωμένο LURPAK 10 γρ. αλάτι χονδρό 340 γρ. βούτυρο παγωμένο LURPAK ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: 700 γρ. φρέσκο γάλα 300 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA...

Read more »

ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ από τον Στέλιο Παρλιάρο

11 Οκτωβρίου 2014
By
ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ από τον Στέλιο Παρλιάρο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ: 150 γρ. φρέσκο χυμό λεμονιού 350 γρ. σοκολάτα γάλακτος ION 70 γρ. βούτυρο σε μικρά κομμάτια LURPAK ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε ελαφρά σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Βράζουμε το χυμό λεμονιού και τον αδειάζουμε μέσα στη σχεδόν λιωμένη ... Διαβάστε ολόκληρη τη...

Read more »

Παγωτά από τον Στέλιο Παρλιάρο – Γλυκές Αλχημείες – 15/06/2014

15 Ιουνίου 2014
By

Παγωτά από τον Στέλιο Παρλιάρο - Γλυκές Αλχημείες – 15/06/2014 Με δροσερά και πεντανόστιμα παγωτά υποδέχεται ο Στέλιος Παρλιάρος το καλοκαίρι! Ο Στέλιος παρουσιάζει δύο πεντανόστιμες συνταγές για παγωτό. Ξεκινά με την τούρτα με παγωτό τζιαντούγια και μπισκότα digestive. Λαχταριστή, πανεύκολη, στολισμένη με καραμελωμένα φουντούκια θα γεμίσει τα καλοκαιρινά απογεύματα αξέχαστες γευστικές αναμνήσεις. Υπέροχο...

Read more »

Υπέροχα σπιτικά μπισκότα, του Στέλιου Παρλιάρου

23 Μαρτίου 2014
By

Ευωδιαστές ιδέες για να φτιάξουμε υπέροχα σπιτικά μπισκότα, δίνει ο Στέλιος Παρλιάρος και μας καλεί όλους στην κουζίνα μας, να ψήσουμε μαζί του τραγανές μπισκοτένιες λιχουδιές! Μπισκότα σε σχήμα κρουασάν γεμισμένα με δαμάσκηνα και αμύγδαλο, που μοσχοβολάνε πορτοκάλι και κονιάκ. Ιταλικά ντελικάτα μπισκότι, με cranberries και βουτυράτη γεύση. Το καλύτερο συνοδευτικό για τον καφέ...

Read more »

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ του Στέλιου Παρλιάρου – Γλυκές Αλχημείες

2 Φεβρουαρίου 2014
By

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ του Στέλιου Παρλιάρου - Γλυκές Αλχημείες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε τη κουβερτούρα και την ρίχνουμε σε μία μαρμάρινη επιφάνεια για να κρυώσει. Με μία σπάτουλα την απλώνουμε πολλές φορές έως ότου η θερμοκρασία κατέβει στους 31ο C. Τη μαζεύουμε σε ένα μπολ και   Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Γλυκές Αλχημείες

Read more »

ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ του Παρλιάρου

2 Φεβρουαρίου 2014
By

ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ του Παρλιάρου ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Λιώνουμε το βούτυρο αλλά δεν το καίμε. Αλέθουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ σε σκόνη. Βουτυρώνουμε μία φόρμα καρδιά και κόβουμε τα φύλλα στο σχήμα της φόρμας. Απλώνουμε τα μισά φύλλα βουτυρώνοντάς τα ένα-ένα. Σκορπίζουμε το τριμμένο φουντούκι πάνω από τα φύλλα το οποίο έχουμε...

Read more »

Γλυκές Αλχημείες – κάστανο με μπισκότο, κορμός, τούρτα μαντολάτο – Στέλιος Παρλιάρος

29 Δεκεμβρίου 2013
By

Ο Στέλιος Παρλιάρος μαζί με τον έμπειρο ζαχαροπλάστη Φώτη Χρυσανθίδη μας προσκαλούν όλους σε μία ακόμα απολαυστική χρονιά. Ξεδιπλώνουν και μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία τους για την παρασκευή λαχταριστών γλυκών, από την Ελλάδα και τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και κατανοητές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής! Με κινηματογραφική προσέγγιση και ξεχωριστή αισθητική, ο σκηνοθέτης Κώστας...

Read more »