Posts Tagged ‘ Παρλιάρος Στέλιος ’

Κέικ καρότου με επικάλυψη κρέμας τυριού από τον Στέλιο Παρλιάρο

8 Νοεμβρίου 2012
By

ΥΛΙΚΑ: 4 αυγά 225 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 300 γραμμάρια ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 500 γραμμάρια καρότο τριμμένο 300 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο μπέικιν πάουντερ...   Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr

Read more »

Παρφέ με ροδάκινο και γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο

8 Νοεμβρίου 2012
By

Υλικά: 500 γραμμάρια ροδάκινα (καθαρό βάρος) 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες 250 γραμμάρια ζάχαρη άχνη Ροδάκινα για το σερβίρισμα Εκτέλεση: Πλένουμε καλά... Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr

Read more »

Παγωμένο μωσαϊκό από τον Στέλιο Παρλιάρο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

24 Ιουνίου 2012
By

  Η παρακάτω συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου, την οποία παρουσίασε πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη. Εγώ το μωσαϊκό – κορμό το ξέρω πιο απλό, χωρίς κουβερτούρα,... No related posts. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr

Read more »

Εκμέκ κανταΐφι με σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο στις Γλυκές Αλχημείες!

29 Μαΐου 2012
By

Το εκμέκ σημαίνει ψωμί. Στη Τουρκία υπάρχει ένα εργοστάσιο που κάνει αυτό το ψωμί, το οποίο το παίρνουν και το σιροπιάζουν για να το κάνουν εκμέκ κανταΐφι, κάτι αντίστοιχο με... ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ: 1 τσουρέκι κομμένο σε φέτες δύο πόντους ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: 750 γραμμάρια γάλα 750 γραμμάρια  κρέμα γάλακτος 120 γραμμάρια  ζάχαρη κρυσταλλική...

Read more »

Τι να κάνουμε με τα κουλουράκια που μας περίσσεψαν από το Πάσχα;

29 Μαρτίου 2012
By

Σας περίσσεψαν κουλουράκια από το Πάσχα;…περίεργο αλλά αν συμβαίνει αυτό ή απλά  θέλουμε να τα κάνουμε κάτι για αλλαγή…ο Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει μια γευστική ιδέα! Δείτε παρακάτω τα υλικά,... No related posts. Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr

Read more »

Kugelhoph – γλυκό ψωμί από σταφίδες – Γαλλικό σταφιδόψωμο από τον Στέλιο Παρλιάρο στις «Γλυκιές Αλχημείες».

15 Φεβρουαρίου 2012
By

  Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παρουσιάζει γαλλικό σταφιδόψωμο. Μοιάζει με το δικό μας σταφιδόψωμο, αλλά δεν είναι νηστίσιμο! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ: 250 γραμμάρια αλεύρι σκληρό  50 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική... Related posts:Σπιτικό κρουασάν από τον Στέλιο Παρλιάρο στις «Γλυκιές Αλχημείες». ΥΛΙΚΑ: 350 γραμμάρια γάλα 55 γραμμάρια ζάχαρη 14 γραμμάρια ξερή...Μπακλαβάς με πορτοκάλι από τον...

Read more »

Μπακλαβάς με πορτοκάλι από τον Στέλιο Παρλιάρο στις «Γλυκιές Αλχημείες»!

10 Φεβρουαρίου 2012
By

  Μία συνταγή που έμαθε ο Στέλιος Παρλιάρος από τον κύριο Γιάννη Κυριαζή, σε κάποιο διαγωνισμό που ήταν κριτής. Την άλλαξε λίγο και μας την παρουσιάζει.   ΥΛΙΚΑ: 600 γραμμάρια... Related posts:ΚΕΪΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ!       ΥΛΙΚΑ: 3 αυγά 175 γραμμάρια  ζάχαρη  75 γραμμάρια  κρέμα...Ράβδοι με σοκολάτα...

Read more »

MARSHMALLOWS από τον Στέλιο Παρλιάρο καιι τις Γλυκιές Αλχημίες!

21 Ιανουαρίου 2012
By

  ΥΛΙΚΑ: 400 γραμμάρια ζάχαρη  400 γραμμάρια νερό  4 φύλλα ζελατίνας (20 γραμμάρια)  άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη Χρώμα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας μας     Εκτέλεση: Βράζουμε τη ζάχαρη μαζί με... Related posts:ΚΕΪΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ!       ΥΛΙΚΑ: 3 αυγά 175 γραμμάρια  ζάχαρη  75 γραμμάρια  κρέμα...Κουραμπιέδες από τον...

Read more »

Παρλιάρος-Σκορδά φτιάχνουν Χριστουγεννιάτικα μπισκότα !

13 Νοεμβρίου 2011
By

Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου… Μπορείτε να ζητήσετε και από τα παιδιά σας να συμμετέχουν στην δημιουργία τους…αρέσουν κάτι τέτοια στα παιδιά! Παρακολουθείστε το βίντεο για λεπτομέρειες... Related posts:Cheesecake σε ποτήρι – Στέλιος Παρλιάρος Γευστική Διαδρομή με το Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του... Ρυζόγαλο με λεμόνι- Στέλιος Παρλιάρος – Γλυκιές...

Read more »

Κρουασάν με Mous σοκολάτας του Παρλιάρου!

11 Οκτωβρίου 2011
By

Η μους, που στα γαλλικά σημαίνει αφρός, ήταν για πολλά χρόνια αποκλειστικά γαλλική σπεσιαλιτέ. Άρχισε να μπαίνει στην κουζίνα των Άγγλων και των Αμερικάνων στις αρχές του 1900. Τα κρουασάν... Related posts:Ζύμη για κρουασάν Για να είναι το κρουασάν τραγανό εξωτερικά και αφράτο εσωτερικά,χωρίς... Τούρτα με μους σοκολάτας και φρούτα Υλικά συνταγής: CAKE 10...

Read more »

Αναζήτηση συνταγής:

Loading