Posts Tagged ‘ Λάδι ελαφρύ ’

Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By

Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο. Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′...

Read more »

Κέικ Πορτοκαλιού

30 Οκτωβρίου 2011
By

Αφράτο κέικ με το άρωμα των πορτοκαλιών. Το μεθυστικό άρωμα των εσπεριδοειδών, χαρακτηριστικά δέντρα των Μεσογειακών χωρών και βέβαια της πατρίδας μας. Φτιάξτε το και απολαύστε τη ζουμερή του γεύση και αν είστε λάτρης του πορτοκαλιού ελπίζω να σας ενθουσιάσει! εργασία: 00h:30′ χρόνος: 01h:20′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται... Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es

Read more »

Feta Phyllo Triangles

25 Οκτωβρίου 2011
By

Μίνι τραγανά, τριγωνικά τυροπιτάκια, πολύ γευστικά, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο κρούστας. Λίγα λεπτά στο φούρνο να χρυσίσουν και έτοιμο το ορεκτικό! Ένα Finger Food, το οποίο σερβίρεται εύκολα και είναι εξαιρετικό για τις συγκεντρώσεις μας ή για το οικογενειακό μας τραπέζι. Τρώγονται μετά μανίας γι αυτό φτιάξετε αρκετά. Τα μίνι τυροπιτάκια μπορούν να ετοιμαστούν...

Read more »

Πορτοκαλόπιτα

18 Σεπτεμβρίου 2011
By

Χρυσαφένια, αφράτη πορτοκαλόπιτα, με το άρωμα και τη νοστιμιά του πορτοκαλιού.Απλά υλικά, πανεύκολη διαδικασία και πεντανόστιμο αποτέλεσμα.Εύκολη πίτα, όπου το φύλλο δεν περικλείει την πίτα, αλλά μπαίνει μέσα, ως βασικό υλικό της γέμισης της. "Πρόβα" ζαχαροπλαστικής για τους πολύ νέους στην κουζίνα ή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα νόστιμο σπιτικό γλυκό αλλά χωρίς...

Read more »