Posts Tagged ‘ Αρνί/Κατσίκι ’

Αρνάκι με γιαούρτι στο φούρνο

1 Μαΐου 2013
By

Το αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος με γιαούρτι είναι παραδοσιακή συνταγή που συνηθίζουν στη Θεσσαλία.  Το γιαούρτι στερεοποιείται πάνω στο κρέας και το κάνει γευστικότατο. Τα υλικά μας: 1+1/2 έως 2  κιλά αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος 1+1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 3 κουταλιές φυτίνη Λίγο αραβοσιτέλαιο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Πως μαγειρεύουμε το φαγητό μας: Πλένουμε καλά το...

Read more »