Zυμαρικά με τόνο και κάπαρη μέσα σε λευκή σάλτσα κρασιού.

6 Νοεμβρίου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 2 ατομα

Υλικά:

100γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας, (φαρφάλε, λιγκουίνι, ή σπαγγέτι)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (συν λίγο επιπλέον)
1/2 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 μικρή καυτερή πιπεριά (τσίλι), ψιλοκομμένη
150γρ. τόνο σε λαδι, στραγγισμένος.
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
1/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσει, και προσθέτουμε το αλάτι (υπολογίζουμε περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού για 1 λίτρο νερό)
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσέχοντας όμως να μείνουν αλ τεντε.
Σε ένα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Comments are closed.