Tempeh

15 Οκτωβρίου 2012
By

Το tempeh (τέμ-πε) είναι ένα παραδοσιακό ασιατικό προϊόν από σόγια. Γίνεται από φασόλια σόγιας τα οποία υπόκεινται σε ελεγχόμενη ζύμωση με την προσθήκη καλλιεργειών μυκήτων. Μετά τη ζύμωση κι όταν το τέμπε είναι έτοιμο, είναι κάπως έτσι:

Για να μαγειρέψουμε τέμπε που έχουμε αγοράσει πρώτα το βάζουμε στον ατμό και μετά το ψήνουμε ή το τηγανίζουμε.

Στον ατμό το βάζουμε γιατί όπως λέει η Isa, έτσι χάνει μια έντονη μυρωδιά φασολιών που έχει.

Κόβουμε λοιπόν το τέμπε μας σε λεπτές φέτες και το βάζουμε στον ατμό για 10′.

Έπειτα το μεταφέρουμε σε μια μαρινάδα που έχουμε ήδη φτιάξει.  Εγώ για 200 gr τέμπε έκανα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

tempeh τι ειναι, ρέβες συνταγές, τι ειναι το tempeh, Τέμπε σογια, πως μαγειρευω στον ατμομαγειρα, tempeh συνταγή, ρεβα, tempeh σογια, σογια tempeh, tempeh πω; το μαγειρεύω, escolaarteemanha@oi com br

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading