RAITA ΔΥΟΣΜΟΥ

9 Αυγούστου 2013
By
 
Και για να συνοδεύσουμε το πικάντικο Punjabi dal curry μας και να το "δροσίσουμε" κάπως, φτιάξαμε στα γρήγορα και μία raita, δηλαδή ένα ινδικό ντιπ γιαουρτιού με δυόσμο, αγγούρι και πιπεριά. Γρήγορο, εύκολο και πολύ υγιεινό!
 
Υλικά:
  • 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κ.σ. αγγούρι σε μικρά κυβάκια
  • 2 κ.σ. πιπεριά Φλωρίνης σε μικρά κυβάκια
  • 1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι
 
Εκτέλεση:
Απλώς αναμειγνύω καλά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Shogun's Kitchen


GD Star Rating
loading...

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας