
Υλικά (για ένα πυρέξ που βγάζει 18 κανονικά κομμάτια)
- 2 φύλλα σφολιάτας
- περίπου 15 φέτες παστουρμά (για να στρωθούν σε όλο το πυρέξ)
- 1-2 ντομάτες μαγάλες κομμένες σε φέτες (για να στρωθούν σε όλο το πυρέξ)
- τυρί κασέρι ανάλατο σε φέτες
- πρόσθεσα και λίγες "πιτσιλιές" ketchup
- 1 αυγό για άλειμμα
- λίγο λάδι για το πυρεξ
Εκτέλεση
- Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στο λαδωμένο πυρεξ.
- Σε όλη την επιφάνεια της ...
GD Star Rating
loading...
loading...