Pastrami pie / Παστουρμαδόπιτα

17 Ιανουαρίου 2013
By
Υλικά (για ένα πυρέξ που βγάζει 18 κανονικά κομμάτια)
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • περίπου 15 φέτες παστουρμά (για να στρωθούν σε όλο το πυρέξ)
  • 1-2 ντομάτες μαγάλες κομμένες σε φέτες (για να στρωθούν σε όλο το πυρέξ)
  • τυρί κασέρι ανάλατο σε φέτες
  • πρόσθεσα και λίγες "πιτσιλιές" ketchup
  • 1 αυγό για άλειμμα
  • λίγο λάδι για το πυρεξ
Εκτέλεση
  1. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στο λαδωμένο πυρεξ.
  2. Σε όλη την επιφάνεια της ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Kitchen Diary


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παστουρμαδόπιτα φύλλο κρούστας, παστουρμαδοπιτα σφολιατα, θερμιδομετρητης παστουρμαδοπιτα, παστουρμαδοπιτα με σφολιατα, παστουρμαδοπιτα με σφολιατα αργυρω

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading