Muffins Λεμονιού με Παπαρουνόσπορο και Στέβια

22 Απριλίου 2012
By
Γευστικότατα μάφφινς, με το άρωμα του λεμονιού και με παπαρουνόσπορο, με την χαρακτηριστική γεύση του. Ελαφρύ και ιδιαίτερα αγαπητό γλυκάκι, που τρώγεται πολύ εύκολα.
Σε κάθε δαγκωνιά ο παπαρουνόσπορος σπάει ανάμεσα στα δόντια και νιώθεις την κριτσανιστή υφή του, χωρίς να είναι ένας σπόρος σκληρός ή που να κολλάει ανάμεσα στα δόντια, όπως της φράουλας. Το γιαούρτι τους χαρίζει σπογγώδη και ελαστική υφή.
Ως γλυκαντικό χρησιμοποιήθηκε Στέβια αντί για ζάχαρη με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Δοκιμάστε τα!
εργασία: 20′ χρόνος: 40′ πολύ εύκολο: 1/5
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες με στεβια παρλιαρος, παρλιαρος γλυκα με στεβια, αθηνά λοιζίδου muffins, στεβια, παρλιαρος συνταγες με στεβια

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.