maritsa’s μελομακάρονα με μπύρα

9 Δεκεμβρίου 2008
By
ΥΛΙΚΑ
  • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο παρθένο
  • 1/2 φλυτζάνι μπύρα (όχι κρύα)
  • 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 2 κ.σ κονιάκ
  • 1/2 φλυτζάνι τσαγιού χυμό (πορτοκάλι - μανταρίνι)
  • ξύσμα απο πορτοκάλι και μανταρίνι
  • 1 κ.γ κανέλλα σκόνη
  • 1/2 κ.γ γαρύφαλλο σκόνη
  • 1 κοφτή κ.γ σόδα
  • 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
για το σιρόπι
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού μέλι
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
  • 1 1/2 φλυτζάνι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα σε μια λεκάνη βάζουμε το λάδι και τη ζάχαρη και με το χέρι μας τα χτυπάμε απαλά
εως ότου αναμιχθούν καλά.
Προσθέτουμε την μπύρα το κονιάκ και το χυμό πορτοκαλιού μέσα στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Maritsa's συνταγές


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Comments are closed.