Light ψαροκροκέτες

27 Ιουνίου 2011
By

Συνταγή-φωτογραφίες: Μαρία

Οι έτοιμες κατεψυγμένες κροκέτες ψαριού σε ραβδοειδές σχήμα, αγγλιστί fish sticks, είναι μια εύκολη λύση για φαγητό και πολλά παιδιά που δεν θέλουν το ψάρι τις τρώνε. Όμως όσοι φροντίζουν τη διατροφή τους αποφεύγοντας τα τηγανητά αποφεύγουν κι αυτές… Στην πραγματικότητα βέβαια δεν υπάρχει λόγος, γιατί μπορείτε να έχετε ψαροκροκέτες χωρίς τηγανίσματα και πολλά λάδια. Ιδού ο τρόπος:

Βάζετε το φούρνο σας να προθερμαίνεται στους 220 βαθμούς. Στρώνετε λαδόχαρτο σε ένα μεγάλο ταψί και τοποθετείτε τις ψαροκροκέτες σας με κάποια απόσταση μεταξύ τους, για να μην κολλήσουν στο ψήσιμο. Εδώ βλέπετε το περιεχόμενο μιας συσκευασίας 450 γρ. με 15 ψαροκροκέτες μέσα.

Βάζετε τις ψαροκροκέτες στο ζεστό φούρνο όπως είναι κατεψυγμένες. Μετά από 5 λεπτά χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς και τις παρακολουθείτε. Όταν αρχίσουν να φουσκώνουν και να βγάζουν λάδια όπως στη φωτογραφία (θυμηθείτε ότι είναι προτηγανισμένες…) έχουν αρχίσει να γίνονται. Συνήθως χρειάζονται ψήσιμο για 15-20 λεπτά, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΝΗΣΤΕΙΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροκροκετες στο φουρνο, fish sticks συνταγη, κροκέτες ψαριού στο φούρνο, fish sticks συνταγές, ψαροκροκετες για παιδια, ελαφρια κουζινα, συνταγες με fish sticks, σως για ψαροκροκετες, fish sticks στο φουρνο, κροκέτες φουρνου, φις στικς, fishsticks συνταγη, συνοδευτικο για ψαροκροκετες, φιστικς ψαρια, φιστικς στο φουρνο, ψαροκροκέτεσ κατεψηχμενεσ τηγανιτες, ψαροκροκέτες κατεψυγμενες στο φούρνο, σως για fish sticks, συνταγες με φιςτικς, συνοδευτικο φις στικς, Συνοδευτικα με ψαροκροκετες, fish sticks σως, egg fish#, egg fish

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading