Lebkuchen …τα αρωματικά μαλακά μπισκοτάκια

10 Δεκεμβρίου 2012
By
Πάμε να δούμε πώς γίνονται;
ΥΛΙΚΑ για 30 μπισκοτάκια
  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
  • 85 γρ. αμυγδαλόψιχα σε σκόνη (ή πολύ ψιλοκομμένη)
  • 2 κ.γλ τζίντζερ
  • 1 κ.γλ. κανέλα
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ.γλ. σόδα φαγητού
  • 1 πρέζα γαρίφαλο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
  • 200 ml μέλι ανθέων
  • 85 γρ. μαργαρίνη (ή βούτυρο)
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
Για το γλάσο
  • 100 γρ. άχνη, κοσκινισμένη
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αναμιγνύουμε τα στεγνά συστατικά σε ένα μπολ (αλεύρι, αμυγδαλόψιχα, τζίντζερ, κανέλα, μπέικιν, σόδα, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο, πιπέρι).
Σε μια μικρή κατσαρολίτσα, ζεσταίνουμε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Tante Kiki


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λεμπουχεν

Tags: , , , , ,

Comments are closed.