Lady fingers (Σαβαγιάρ) με κρέμα απόλαυση!!

24 Νοεμβρίου 2011
By
                                              




Τα σαβαγιάρ στην ουσία είναι παντεσπάνι, αν κοιτάξετε τα υλικά είναι όπως ακριβώς για το παντεσπάνι.
Αυτά τα νόστιμα μπισκότα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διακόσμηση παγωτών, για τη δημιουργία γλυκών(τιραμισού, σαρλότ, τούρτα) και ακόμη να φαγωθούν μόνα τους καλυμμένα με μαρμελάδα, μερέντα  ή ότι άλλο φανταστείτε.
Ήθελα πολύ καιρό να επιχειρήσω να τα φτιάξω, αλλά επειδή τελευταία ο χρόνος μου είναι απίστευτα περιορισμένος, θα το έχετε καταλάβει κι εσείς από τις αραιές αναρτήσεις, μόλις τώρα κατάφερα να το επιτύχω.
Αφορμή για αυτό βέβαια στάθηκε και η ανακάλυψη αυτής της απίστευτα απλής και εύκολης κρέμας, αλλά σε αντιστάθμισμα αυτού, έχω να πω, απίστευτα νόστιμης, δροσερής και αρωματικής κρέμας.
Πολλοί ίσως την χαρακτηρίσουν απλοϊκή, αλλά εγώ αντιλέγω: "ουκ εν τω πολλώ το ευ", κι αν θέλετε μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τουρτα με σαβαγιαρ παρλιαρος, τουρτεσ με σαβαγιαρ, τουρτα με σαβαγιαρ αργυρω, σαβαγιάρ παρλιάρος, τουρτα φερερο ροσε, σαβουαγιαρ παρλιαρος, γλυκα με σαβαγιαρ παρλιαρος, συνταγες με σαβουαγιαρ, γλυκο με σαβαγιαρ παρλιαρος, συνταγεσ με σαβαγιαρ, τουρτα σαβαγιαρ παρλιαρος, κρεμα με σαβουαγιαρ, σαβαγιαρ συνταγη παρλιαρος, συνταγες για τουρτες με σαβαγιαρ, Krema me savouagiar, ευκολες συνταγες με σαβαγιαρ, τουρτα με σαβουαγιαρ και μερεντα, γλυκο με σαβουαγιαρ και κρεμα, σαβουαγιάρ συνταγή, σαβαγιαρ συνταγη, σαβαγιαρ παρλιαρου, γλυκο με σαβαγιαρ και μερεντα, σαβαγιαρ συνταγη αργυρω, συνταγη με σαβουαγιαρ, τουρτα φερερο ροσε παρλιαρος, γλυκο με σαβαγιαρ αργυρω, γλυκο με σαβουαγιαρ και μερεντα, ευκολο προφιτερολ με σαβαγιαρ, σαβαγιαρ συνταγες, τουρτα σαβαγιαρ αργυρω, γλυκο με σαβουαρ, γλυκο με σαβουαρ ευκολο, syntages me savouagiar, σαβουαγιαρ, κεκακια με νουτελα, σαβουαγιαρ συνταγες, αργυρω πως φτιαχνω σαβουαγιαρ, κρεμα με νουτελα και σαβουαγιαρ

Tags: ,

Τα σχόλια σας