Kugelhoph – γλυκό ψωμί από σταφίδες – Γαλλικό σταφιδόψωμο από τον Στέλιο Παρλιάρο στις «Γλυκιές Αλχημείες».

15 Φεβρουαρίου 2012
By
KUGΕLHOPH - Γαλλικό σταφιδόψωμο ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ:
  • 250 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
  •  50 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
  •  1 πρέζα αλάτι
  • 50 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  •  1 αυγό ολόκληρο
  • 1 κρόκο αυγού
  • 75 γραμμάρια νερό
  • 12 γραμμάρια φρέσκια μαγιά της μπύρας (ή 6 γραμμάρια ξερή μαγιά)
  • 120 γραμμάρια σταφίδες ξανθές πολύ φρέσκες
  • άχνη για πασπάλισμα
Εκτέλεση: ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ: Ζεσταίνουμε το νερό περίπου στους 50οC και λιώνουμε μέσα σ’ αυτό το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπαμνιες

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας