kοτόπουλο βραστό και πιλάφι από το ζωμό του !!

4 Οκτωβρίου 2011
By
Κοτόπουλο βραστό με πιλάφι από το ζωμό της κότας Μερίδες: 5Xρόνος: 50' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 1 κοτόπουλο1 καρότο2 κλωναράκια σέλινο1 κρεμμύδι 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι ΠΙΛΑΦΙ3 ποτήρια ζωμό από το κοτόπουλο1 ποτήρι ρύζι καρολίνα  (για 2 μερίδες)
ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ2 κουταλιές βούτυρο Παίρνουμε το κοτόπουλο, το πλένουμε πολύ καλά και το βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό τόσο, όσο να το σκεπάζει. Μόλις πάρει να ζεσταθεί χύνουμε το νερό, το ξεπλένουμε και προσθέτουμε ξανά νερό να το σκεπάζει.

Προσθέτουμε το καρότο, σέλινο, αλατοπίπερο, λάδι και το αφήνουμε να βράσει πολύ καλά. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα με μία τρυπητή κουτάλα και σουρώνουμε το ζωμό. Το μετράμε (η αναλογία είναι 3 ζωμός 1 ρύζι), το βάζουμε σε κατσαρόλα και μόλις αρχίζει να βράζει, προσθέτουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε στο 2 την φωτιά και σιγά σιγά αυτό πίνει όλο το ζουμάκι και γίνετε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτοπουλο βραστο με ρυζι, κοτα βραστη, κρητικο πιλαφι με κοτοπουλο, κοτα βραστη σουπα, πιλαφι κρητικο, κοτοπουλο βραστο σουπα, κοτοπουλο βραστο με μακαρονια, κοτοπουλο βραστο ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ, κοτοπουλο πιλαφι κρητη, βραστο κοτοπουλο με ρυζι, κοτοπουλο βραστο, ΚΟΤΑ ΣΟΥΠΑ, πιλάφι με κοτόπουλο θερμίδες, κοτόπουλο βραστό αργυρώ, κοτοπουλο πιλαφι θερμιδες, πιλαφι θερμιδες, κοτοπουλο με πιλαφι θερμιδες, βραστο κοτοπουλο αργυρω, κοτα με πιλαφι, κοτοπουλο βραστο πιλαφι, kotta soypa, κοτοπουλο βραστο με ρυζι θερμιδες, πως μετραμε το ρυζι, πιλαφι με ζωμο κοτοπουλου, Κοτόπουλο σουπα με ρυζι, κοττα βραστη, kota vrasti, μακαρονια με ζωμο κοτασ, μακαρονια στο ζωμο κοτοπουλο θερμιδες, παραδοσιακο πιλαφι me kotopoulo, ρυζι βραστο, kota soupa pilafi, πως μετραμε το ρυζι στη σουπα, πιλαφι κοτοπουλο κρητικο, keitiko pilafi thermides, kotopoylo pilafi thermides, κοτοπουλο πιλαφι παραδοσιακο, kota vrasti me makaronia, kotopoulo vrasto me pilafi, κότα βραστή με σπαγγέτι

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading