kοτόπουλο βραστό και πιλάφι από το ζωμό του !!

4 Οκτωβρίου 2011
By
Κοτόπουλο βραστό με πιλάφι από το ζωμό της κότας Μερίδες: 5Xρόνος: 50' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 1 κοτόπουλο1 καρότο2 κλωναράκια σέλινο1 κρεμμύδι 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι ΠΙΛΑΦΙ3 ποτήρια ζωμό από το κοτόπουλο1 ποτήρι ρύζι καρολίνα  (για 2 μερίδες)
ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ2 κουταλιές βούτυρο Παίρνουμε το κοτόπουλο, το πλένουμε πολύ καλά και το βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό τόσο, όσο να το σκεπάζει. Μόλις πάρει να ζεσταθεί χύνουμε το νερό, το ξεπλένουμε και προσθέτουμε ξανά νερό να το σκεπάζει.

Προσθέτουμε το καρότο, σέλινο, αλατοπίπερο, λάδι και το αφήνουμε να βράσει πολύ καλά. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα με μία τρυπητή κουτάλα και σουρώνουμε το ζωμό. Το μετράμε (η αναλογία είναι 3 ζωμός 1 ρύζι), το βάζουμε σε κατσαρόλα και μόλις αρχίζει να βράζει, προσθέτουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε στο 2 την φωτιά και σιγά σιγά αυτό πίνει όλο το ζουμάκι και γίνετε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτα βραστη, κοτοπουλο βραστο με ρυζι, κρητικο πιλαφι με κοτοπουλο, πιλαφι κρητικο, κοτα βραστη σουπα, κοτοπουλο βραστο σουπα, κοτοπουλο βραστο με μακαρονια, κοτοπουλο βραστο ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ, βραστο κοτοπουλο με ρυζι, πιλάφι με κοτόπουλο θερμίδες, πιλαφι θερμιδες, κοτοπουλο με πιλαφι θερμιδες, κοτόπουλο βραστό αργυρώ, ρυζι βραστο, πιλαφι κρητη, vrasti soupa, πως μετραμε το ρυζι, κοτοπουλο βραστο πιλαφι, πιλαφι με ζωμο κοτοπουλου, πιλαφι κοτοπουλο κρητικο, πιλαφι με κοτοπουλο βραστο, οτοπουλο βραστο με μακαρονια, μακαρονια στο ζωμο κοτοπουλο θερμιδες, κοτοπουλο πιλαφι παραδοσιακο, kota vrasti me makaronia, kotopoulo me rizi vrasto, kotopoylo pilafi thermides, βραστο κοτοπουλο θερμιδες, βραστο κοτοπουλο με μακαρονια, κοτα πιλαφι παραδοσιακο, κοτα φουρνου θερμιδες, κοτοπουλο βραστο πιλαφη, kota vrasti, κοτοπουλο βραστο συνταγες, συνταγη κοτοπουλο βραστο

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading