kοτόπουλο βραστό και πιλάφι από το ζωμό του !!

4 Οκτωβρίου 2011
By
Κοτόπουλο βραστό με πιλάφι από το ζωμό της κότας Μερίδες: 5Xρόνος: 50' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 1 κοτόπουλο1 καρότο2 κλωναράκια σέλινο1 κρεμμύδι 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι ΠΙΛΑΦΙ3 ποτήρια ζωμό από το κοτόπουλο1 ποτήρι ρύζι καρολίνα  (για 2 μερίδες)
ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ2 κουταλιές βούτυρο Παίρνουμε το κοτόπουλο, το πλένουμε πολύ καλά και το βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό τόσο, όσο να το σκεπάζει. Μόλις πάρει να ζεσταθεί χύνουμε το νερό, το ξεπλένουμε και προσθέτουμε ξανά νερό να το σκεπάζει.

Προσθέτουμε το καρότο, σέλινο, αλατοπίπερο, λάδι και το αφήνουμε να βράσει πολύ καλά. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα με μία τρυπητή κουτάλα και σουρώνουμε το ζωμό. Το μετράμε (η αναλογία είναι 3 ζωμός 1 ρύζι), το βάζουμε σε κατσαρόλα και μόλις αρχίζει να βράζει, προσθέτουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε στο 2 την φωτιά και σιγά σιγά αυτό πίνει όλο το ζουμάκι και γίνετε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτα βραστη, κοτοπουλο βραστο με ρυζι, κρητικο πιλαφι με κοτοπουλο, πιλαφι κρητικο, κοτα βραστη σουπα, κοτοπουλο βραστο σουπα, κοτοπουλο βραστο με μακαρονια, σουπα κοτοπουλο με ρυζι συνταγη, βραστο κοτοπουλο, πιλαφι κρητη, πιλαφι με κοτοπουλο βραστο, πιλαφι κοτοπουλο, οτοπουλο αργυρω, κοτοπουλο πιλαφι, kotopoulo vrasto, κοτα πιλαφι παραδοσιακο, βραστο κοτοπουλο με μακαρονια, βραστο κοτοπουλο με καγιανας, συνταγη κοτοπουλο βραστο

Tags:

Τα σχόλια σας