Cake Αμυγδάλου με Κρέμα Λευκής σοκολάτας και άρωμα Limoncello- – Βασιλόπιτα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Ποιός λέει οτι η βασιλόπιτα πρέπει να είναι ένα στεγνό κέικ. Δοκιμάστε κάτι ξεχωριστό φέτος
Ενα γλυκό σε τρείς παραλλαγές.

Υγρό κέικ Αμυγδάλου πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη, ή ακόμα καλύτερα με μία κρέμα  λευκής σοκολάτας.



Φτιάξτε το και Cup cakes με cream cheece frosting



Η δόση που σας δίνω είναι για 20εκ ταψάκι ή 18-20  Cup cakes
¨Αν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη βασιλόπιτα φτιάξτε τη διπλή δόση.

ΥΛΙΚΑ
170γρ. Βούτυρο
220 γρ. Ψιλή ζάχαρη
4 μεγάλα αυγά
130  γρ πούδρα αμυγδάλου*
60 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.σ.γάλα
1/2 κ,γ. βανίλια
2 κ.γ. λικέρ λιμοντσέλο
20 γρ. χοντροκομμένο αμύγδαλο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο μαλακωμένο και προσθέστε τμηματικά  και τη ζάχαρη . Χτυπήστε  σε μέτρια ταχύτητα  να γίνει αφράτο  και κρεμώδες  μίγμα. Χαμηλώστε ταχύτητα και προσθέστε ένα ένα τα αυγά εναλάξ με το αλεύρι. Οταν ομογεννοποιηθούν προσθέστε διαδοχικά  την πούδρα αμυγδάλου, γάλα, βανίλια, και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Sugar flowers Creations


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βασιλοπιτα με γλασο λευκησ σοκολατας, βασιλοπιτα με γλασο λευκο, γαρνιτούρα βασιλόπιτας, βασιλοπιτα με γλασο, βασιλοπιτα με λευκη σοκολατα, βασιλοπιτα αφρατη, γαρνιτουρα για βασιλοπιτα, αφρατη βασιλοπιτα, γλασο σοκολατας για βασιλοπιτα, γλασο λευκης σοκολατας για βασιλοπιτα, γλασο ασπρη σοκολατα, cake αμυγδαλου, βασιλοπιτεςμεικαπλες, cake αμυγδαλουμε κρεμα λευκης σοκολατας κ λεμοτσελο

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας