Asparagus Tart/Τάρτα με σπαράγγια

17 Απριλίου 2011
By



Καλημερούδια, καλησπερούδια ανάλογα την ώρα που θα κάνω την ανάρτηση. Πρώτα από όλα θα σας πω εντυπώσεις από τα μαθήματα.  Αν θα έπρεπε να το περιγράψω με μία λέξη, είναι εμπειρία, ναι σίγουρα ήταν εμπειρία. Ξεκινάω από την αρχή, φόρεσα τα σκουλαρίκια cheese cake της Ανθούλας, τα καλά μου εσωτερικά ( στα κέφια και στην ψυχούλα μου εννοώ) μάζεψα το θάρρος μου αλλά και τα κέφια μου και 4.30 ήμουν εκεί. Ο χώρος εξαιρετικός, οι άνθρωποι της Alta Linea ευγενέστατοι, ο Σταμάτης και ο βοηθός του στήνανε φώτα και κάμερα και η Μυρσίνη και το επιτελείο της στις επάλξεις. Ξεκινήσαμε κατά τις 6.30 και κάναμε 5 συνταγές με μάφινς, τα περιβόητα πια μηλομαφινάκια, τα φανουρομαφινάκια, μάφινς με σοκολάτα και σμάρτις , μάφινς με φρούτα του δάσους και αλμυρά μαφινάκια της Μυρσίνης με σολομό, σχοινόπρασο. Τα προλάβαμε όλα αλλά οι ρυθμοί ήταν τρελοί.   Οι μαθητές και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Taste Advisor


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας