Ώρα για παγωτό! Lemon frozen yoghurt

4 Μαΐου 2012
By

Έφτασε το καλοκαίρι και τα παγωτά έχουν την τιμητική τους. Έκανα, λοιπόν, τη μεγάλη κίνηση και αγόρασα παγωτομηχανή!
Για τέσσερις λόγους:

1. Για να έχω παγωτό όποτε θέλω
2. Για να επιλέγω τις γεύσεις που θέλω να συνδυάσω
3. Για να ανακαλύψω νέες γεύσεις
4. Για να μειώσω τα έξοδα αγοράς του 

Σίγουρα, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι όπως και άπειρες γευστικές προτάσεις. Παρακαλώ, πείτε μου!

Για σήμερα έχουμε παγωμένο γιαούρτι με χυμό λεμόνι και θα χρειαστούμε 300γρ. γιαούρτι, 50γρ κρέμα γάλακτος, 170γρ ζάχαρη και 250ml χυμό λεμόνι.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας ΕΚΤΟΣ από το χυμό λεμόνι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

frozen yogurt συνταγη παρλιαρος, παγωτο γιαουρτι light, frozen yogurt συνταγη light, παγωμένο γιαούρτι παρλιαρος, παγωμενο γιαουρτι συνταγη παρλιαροσ, frozen yogurt παρλιαρος, συνταγη για frozen yogurt παρλιαρος, φροζεν γιογκουρτ, συνταγη frozen yogurt παρλιαρος, παγωμενο γιαουρτι συνταγη αργυρω, frozen yogurt συνταγη, πως φτιαχνω παγωτο γιαουρτι, πως να φτιαξω παγωτο γιαουρτι, πως φτιαχνω frozen yogurt, frozen yogurt light συνταγη, συνταγή για frozen yogurt light, frozen yogurt συνταγη χωρις παγωτομηχανη, γιαούρτι παγωτό παρλιάρος, φροζεν γιογκουρτ συνταγη, παγωτο λεμονι με γιαουρτι, frozen yogurt συνταγη χωρις ζαχαρη, πως φτιαχνουμε γιαουρτι παγωτο, φροζεν γιοκουλτ, γιαουρτι λεμονι light, φροζεν γιογκουρτ με παγωτομηχανη, φροζεν γιογκουρτ παρλιαρου, συνταγή για frozen yogurt με cream cheese, τζης κεικ παβλοβα λεμονι αργυρω, φροζεν γιογκουρτ χωρις παγωτομηχανη, συνταγες για φροζεν γιογκουρτ, frozen γιαουρτι φτιαχνω, γιογκουρτ παρλιαρος, μους λεμονι light παρλλιαρος, παγωτο γυαουρτι ζαχαρη και λεμονι, παγωτο με γιαουρτι και σαντιγυ και λεμονι, παγωτο φροζεν γιογουρτ, παγωτο-διαιτης, πως φτιαχνω frozen yogurt λεμονι, φτιαχνω παγωμενο γιαουρτι

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading