Όχι άλλη κρέμα γάλακτος…….. έλεος…….PESTO GENOVESE

22 Αυγούστου 2011
By
Συνταγή  PESTO GENOVESE  (ας την διαβάσουν όποιοι πρέπει να την διαβάσουν.) για 4 άτομα
  • Πλατύφυλλος βασιλικός γύρω στα 50γρ
  • μισό ποτήρι περίπου ελαιόλαδο
  • 6 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα  reggiano
  • 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο πεκορίνο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
  • εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε και καρύδια ή μείγμα αυτών των καρπών
  • χοντρό αλάτι
Λοιπόν πρέπει να έχετε στο μυαλό σας να το δουλέψετε γρήγορα σε ένα γουδί, για να μην οξειδωθούν τα φύλλα. Πλένετε τα φύλλα με κρύο νερό και τα αφήνετε να στεγνώσουν, Στο γουδί ρίχνετε την

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: biggest chef


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας