Ωμοφαγικά φαλάφελ

26 Απριλίου 2010
By
Βρήκα αυτή τη πολύ νόστιμη συνταγή στο βιβλίο της Φλώρας Παπαδοπούλου "Χορτοφαγική Ωμοφαγία", σελ. 94.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής, μούλιασα ρεβύθια για 8 ώρες και μετά τα σούρωσα και τα άφησα σε ένα μπολ για 2 μέρες μέχρι να βγάλουν φύτρο. Κάθε τόσο τα ξέπλενα με καθαρό νερό.

Υλικά
1 ποτήρι ρεβύθια
1 κουταλιά ταχίνι
2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
6-7 κλαδάκια μαϊντανό
1 φλυτζανάκι του καφέ λάδι
χυμό ενός λεμονιού
1 κρεμμύδι
αλάτι-πιπέρι

Λιώνουμε στο μούλτι τα ρεβίθια πολύ καλά και τα αφήνουμε σε μία λεκάνη. Στη συνέχεια, λειώνουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μούλτι και τα προσθέτουμε στα ρεβύθια. Ζυμώνουμε και πλάθουμε μπιφτεκάκια. Τα βάζουμε στον αφυγραντή για 3 ώρες από κάθε πλευρά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ωμοφαγία, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Φλώρας, www.omofagia.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: !Vegan Συνταγές!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ταμάρι, συνταγες με ρεβυθια, φαλάφελ, τι ειναι το ταμαρι, omofagia syntages, συνταγες ομοφαγιας, συνταγές ομοφαγια, Συνταγές αφυγραντή, ομωφαγια συνταγες, ομοφαγια γρ, ομοφαγια, χριστουγεννιατικα ωμοφαγικα

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading