ΨΩΜΙ ΜΕ CRANBERRY ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

22 Οκτωβρίου 2011
By
ΥΛΙΚΑ
1 κονσέρβα σος cranberry
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 1/4κούπες κρυσταλλική ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα αμυγδάλου
1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
3/4 κούπας κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε με το μίξερ τη ζάχαρη και το βούτυρο. Προσθέστε ένα ένα τα αυγά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε αυγό και τέλος ρίξτε και το εκχύλισμα αμυγδάλου, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Ανακατέψτε μαζί τη σος cranberry και τη κρέμα γάλακτος.
Ανακατέψτε το μείγμα του cranberry και του αλευριού με το μείγμα του βουτύρου εναλλάξ, χτυπώντας τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βουτυρώστε και αλευρώστε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους και ρίξτε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας