Ψωμί μοναστηριακό

5 Δεκεμβρίου 2010
By

Υλικά

600 γραμ. αλεύρι άσπρο(φαρίνα) 400 γραμ. σιμιγδάλι χονδρο 1 ½ κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι μέλι ¼ κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1φακελάκι στεγνή μαγιά 3 κουταλιές σουσάμι 2-3 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί με ζεστό νερό μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική.

Πλάστε ένα στρογγυλό ψωμί και βάλτε το σε λαδωμένο ταψί μέχρι να ανέβει στη συνέχεια ψήστε στους 180ο μέχρι να ροδίσει.

Δημιουργήστε φρατζόλες ή βάλτε το σε φόρμα.

Προσέξτε να μην παραγίνει το ψωμί αυτό.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mageiras.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μοναστηριακο ψωμι, μοναστηριακα γλυκα, ψωμι μοναστηριακο, μοναστηριακα φαγητα, μοναστηριακο ψωμι συνταγη, μοναστηριακες συνταγες μαγειρικης, www monastiriaka gr, συνταγή για μοναστηριακό ψωμί, συνταγες μοναστηριακες, mageiras gr, Μοναστηριακα, μοναστηριακα ψωμιά, μοναστηριακη κουζινα, μαγειρικη μοναστηρικη, μοναστηριακος αρτος, γλυκα με αρτο, www μοναστηριακα φαγητα, συνταγη ψωμι σιμιγδαλι, φαγητα μοναστηριακα και γλυκα, ψωμι με σιμιγδαλι μοναστηριακο, monastiriaka, μοναστυριακα μεζεδακια, μοναστοριακα φαγητα, μοναστηρικα γλυκα, Μοναστηρικα, μοναστηριακοψωμι, μοναστηριακο ψωμι βενετης, μοναστηριακο χριστοψωμο, μοναστηριακη συνταγη για αρτο, μοναστηριακές συνταγες μπιφτέκια, ψωμι μοναστηριακο βενετη

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading