Ψωμί με προζύμι

18 Σεπτεμβρίου 2012
By
Μετά από πολλέέέές αναβολές ήρθε η ώρα να φτιάξω κι εγώ προζύμι. Μια διαδικασία γνώριμη από τα παιδικά χρόνια μιας και στο χωριό φούρνος δεν υπήρχε κι όλες οι νοικοκυρές έφτιαχναν το δικό τους ψωμί πάντα με προζύμι το οποίο μάλιστα δεν έδιναν στη γειτόνισσα μετά τη δύση του ήλιου.
Όταν ακόμη ήμουν στο Δημοτικό, γιατί για το Γυμνάσιο έφυγα σε άλλη κωμόπολη, ήμουν επιφορτισμένη με το "ανάπιασμα" του προζυμιού από το βράδυ προκειμένου πρωί πρωί η μάνα να ζυμώσει και μετά να φύγει για τις αγροτικές της ασχολίες.
Μες το μυαλό είναι όλα τούτα κι άλλα πολλά, όπως το ζύμωμα κάποια φορά που η ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Ασπρούλας


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψωμι με προζυμι αναπιασμα, προζυμι βεφα αλεξιαδου, συνταγη ασπρουλας τσαπουρνα, Βεφα αλεξιαδου πως φτιαχνεται το τσουρεκι, προζυμι βεφα, πως φτιαχνω προζυμι, τσουρεκια βησσαριων, ψωμι αναπιασμα, συνταγη για ψωμι απο βεφα αλεξιαδου, ψωμι βεφας αλεξιαδου, ζυμωτο ψωμι με προζυμι αργυρω, συνταγη για προζυμι ψωμι αργυρω, ψωμι βεφα αλεξιαδου, πωσ φτιαχνουμε ψωμι με προζυμι αργυρω, πως κανω ψωμι με προζυμι, βεφα αλεξιαδου συνταγη για ψωμι, λαγανα του βησσαριωνα, ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ/ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΟ ΨΩΜΙ, βησσαριων παρθενης συνταγη για ψωμι, βεφα προζυμι, βεφα αλεξιαδου ψωμια, βεφα αλεξιαδου ψωμι, βεφα αλεξιαδου χριστουγεννιατικο ψωμι

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading