Ψητό φιλέτο πέρκας με σάλτσα λιαστής ντομάτας

13 Σεπτεμβρίου 2013
By
Μια πεντανόστιμη και ελαφριά συνταγή για να απολαύσουμε το ψάρι, έτοιμο σε λίγα, μόλις, λεπτά. Υλικά
  • 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουτ. σούπας σάλτσα λιαστής ντομάτας (έτοιμη· εναλλακτικά, χτυπάμε στο μούλτι 4 - 5 λιαστές ντομάτες -από βάζο με λάδι- μαζί με 1 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο όπου είναι συντηρημένες)
  • 2 - 3 κουτ. σούπας βασιλικό χοντροκομμένο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 φιλέτα πέρκας (περίπου 200 γρ. το ένα)
Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα και στο γκριλ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας