Ψητό κατσαρόλας “υπερπαραγωγή”

4 Δεκεμβρίου 2012
By
Τη συνταγή την έχω από παλιό περιοδικό τηλεόρασης όπου ήταν δημοσιευμένο μαζί με συμβουλές για το τέλειο ψητό κατσαρόλας. Υλικά2 κ. μοσχάρι νουά σε δίχτυ (από τον κρεοπώλη σας) 150-200 γρ. βούτυρο φρέσκο χυμό 2 λεμονιών 1 ποτηράκι κρασί λευκό αρετσίνωτο 1 κ.σ. κονιάκ αλάτι, πιπέρι 350 γρ κρέμα γάλακτος ζαμπόν καπνιστό σε φέτες (περίπου 15 φέτες) τυρί έμμενταλ σε φέτες (περίπου 15 φέτες)

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Δελτίο τύπου GreekMasa


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψητο κατσαρολας, ψητο κατσαρολας λεμονατο, μοσχαρι ψητο κατσαρολασ λεμονατο, νουα κατσαρολας αργυρω, νουα κατσαρολας λεμονατο, ψητο κατσαρολας αργυρω μπαρμπαριγου, ψητο της κατσαρολας λεμονατο, νουα κατσαρολας, ψητο, μοσχαρι ψητο στην κατσαρολα, νουα ρολο κατσαρολας, ρολο μοσχαρι σε διχτυ, ψητο κατσαρολας μοσχαρι ποντικι ααργυρω, ψητο κατσαρολας ρολο, χοιρινο μπουτι ψητο με πετιμεζι, χοιρινο μπουτι ψητο κατσαρολας, συνταγη για μοσχαρι στο διχτυ, συνταγη για κρεας κατσαρολας, ρολο ποντικι αργυρως, νουα στη χυτρα, μοσχαρι ψητο κατσαρολας στη χυτρα, μοσχαρι ποντικι συνταγες, κρεας νουα στη κατσαρολα, κρεας νουα ρολο στην κατσαρολα

Comments are closed.