Ψητός σολομός tarator style – ένα αριστούργημα!

7 Οκτωβρίου 2011
By

Η σημερινή συνταγή είναι θησαυρός γεύσης και εμφάνισης! Να την δοκιμάσετε οπωσδήποτε και αν βρείτε ολόκληρο σολομό γύρω στα 4κιλά, προγραμματίστε την για γιορτινό τραπέζι.

Η δημιουργία της ανήκει στον Greg Malouf, διάσημο λιβανέζο chef στην Αυστραλία. Την δοκίμασα με φιλέτο σολομού 400γρ, ιδανική μερίδα για 2 άτομα  (κόστος 7ευρώ περίπου).

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας