Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

26 Μαρτίου 2012
By


Υλικά

  • 700 γρ μπακαλιάρο
  • 1-2 πατάτες
  • 3-4 καρότα
  • σέλινο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομένο
  • τον χυμό από 1-2 λεμόνια
  • 1 κουταλιά της σούπας ρύζι προαιρετικά

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν. Προσθέτουμε μαζί και το κρεμμύδι.
Τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω στα υλικά. Ρίχνουμε πάνω στα ψάρια τον χυμό από το λεμόνι. Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για άλλα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.

 


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής από την Ελλάδα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροσουπα με μπακαλιαρο αργυρω, ψαροσουπα ακης πετρετζικης, μπακαλιάρος σουπα αργυρω, ψαροσουπα αργυρως, μπακαλιαρακια σουπα, ψαροσουπα με μπακαλιαρακια, σουπα μπακαλιαρακια, αργυρω ψαροσουπα, ψαροσουπα της αργυρως, ψαροσουπα πετρετζικης, ψαροσουπα ακη πετρετζικη, ψαροσουπα ακης, ψαροσουπα με μπακαλιαρο ακης, συνταγες με ψαρι του ακη, ψαροσουπα αργυρω με μπακαλιαρο, psarosoupa akis, συνταγες με ψαρι μπακαλιαρακι, σουπα μπακαλιαρακι, πετρετζικης ψαροσουπα, μπακαλιαρος ψαροσουπα ακης, ψαροσουπα με μπακαλιαρος, μπακαλιαρος σουπα της αργυρως, συνταγη για μπακαλιαρο σουπα αργυρω

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.