Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

26 Μαρτίου 2012
By


Υλικά

  • 700 γρ μπακαλιάρο
  • 1-2 πατάτες
  • 3-4 καρότα
  • σέλινο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομένο
  • τον χυμό από 1-2 λεμόνια
  • 1 κουταλιά της σούπας ρύζι προαιρετικά

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν. Προσθέτουμε μαζί και το κρεμμύδι.
Τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω στα υλικά. Ρίχνουμε πάνω στα ψάρια τον χυμό από το λεμόνι. Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για άλλα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.

 


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής από την Ελλάδα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροσουπα με μπακαλιαρο αργυρω, ψαροσουπα ακης πετρετζικης, μπακαλιάρος σουπα αργυρω, ψαροσουπα αργυρως, μπακαλιαρακια σουπα, ψαροσουπα με μπακαλιαρακια, σουπα μπακαλιαρακια, ψαροσουπα της αργυρως, αργυρω ψαροσουπα, ψαροσουπα πετρετζικης, ψαροσουπα ακη πετρετζικη, ψαροσουπα ακης, ψαροσουπα αργυρω με μπακαλιαρο, ψαροσουπα με μπακαλιαρο ακης, psarosoupa akis, συνταγες με ψαρι μπακαλιαρακι, σουπα μπακαλιαρακι, μπακαλιαρος σουπα της αργυρως, ψαροσουπα με μπακαλιαρος, μπακαλιαρος ψαροσουπα ακης, πετρετζικης ψαροσουπα, συνταγη για μπακαλιαρο σουπα αργυρω

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.