ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ (ΚΑΚΑΒΙΑ)

18 Οκτωβρίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 κιλό διάφορα βραχόψαρα (σκορπιοί, πέρκες, λάπαινες κλπ.)
2 κύβοι ζωμού λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 μέτρια καρότα σε λεπτές ροδέλες
4-5 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο (κορμός και φύλλα)    
λίγη ρίζα σέλινου κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 φλ. τσ. ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

2 αυγά, χωριστά ασπράδια και κρόκοι  
χυμός από 2 μεγάλα λεμόνια

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Καλως ήρθατε στο e-sofia.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροσουπα αργυρω, ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα κακαβια, συνταγες ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα μπαρμπαριγου, ψαροσουπα βεφασ, παραδοσιακη ψαροσουπα, κακαβια συνταγη, ψαρόσουπα βέφα, αργυρω κακαβια, ψαροσουπα αργυρω μπαρμπαριγου, psarosoupa argiro, συνταγες ψαροσουπα, ψαρόσουπα αυγολέμονο αργυρω, ψαροσουπα της βεφας, κακαβια αυγολεμονο, κακαβια μπαρμπαριγου, κακαβιά συνταγή αργυρω, μαμαλακης κακαβια, συνταγες ψαροσουπα κακαβια, google μαμαλακης κακαβια, ψαροσουπα συνταγη βεφα, ψαροσουπα της αργυρως μπαρμπαριγου, Argiro psarosoupa

Tags:

Τα σχόλια σας