ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ (ΚΑΚΑΒΙΑ)

18 Οκτωβρίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 κιλό διάφορα βραχόψαρα (σκορπιοί, πέρκες, λάπαινες κλπ.)
2 κύβοι ζωμού λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 μέτρια καρότα σε λεπτές ροδέλες
4-5 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο (κορμός και φύλλα)    
λίγη ρίζα σέλινου κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 φλ. τσ. ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

2 αυγά, χωριστά ασπράδια και κρόκοι  
χυμός από 2 μεγάλα λεμόνια

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Καλως ήρθατε στο e-sofia.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροσουπα αργυρω, ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα κακαβια, ψαροσουπα μπαρμπαριγου, συνταγες ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα βεφασ, κακαβια συνταγη, παραδοσιακη ψαροσουπα, ψαρόσουπα βέφα, αργυρω κακαβια, ψαροσουπα αργυρω μπαρμπαριγου, psarosoupa argiro, κακαβια μπαρμπαριγου, κακαβιά συνταγή αργυρω, συνταγες για ψαροσουπα αργυρω, καλιδης ψαροσουπα, κακαβια ψαροσουπα, ψαρόσουπα αυγολέμονο αργυρω, ψαροσουπα κακαβια αργυρω, Ψαροσουπα καλιδης, κακαβια αργυρω μπαρμπαριγου, ψαροσουπα αργυρος

Tags:

Τα σχόλια σας