ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ (ΚΑΚΑΒΙΑ)

18 Οκτωβρίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 κιλό διάφορα βραχόψαρα (σκορπιοί, πέρκες, λάπαινες κλπ.)
2 κύβοι ζωμού λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 μέτρια καρότα σε λεπτές ροδέλες
4-5 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο (κορμός και φύλλα)    
λίγη ρίζα σέλινου κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 φλ. τσ. ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

2 αυγά, χωριστά ασπράδια και κρόκοι  
χυμός από 2 μεγάλα λεμόνια

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Καλως ήρθατε στο e-sofia.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροσουπα αργυρω, ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα κακαβια, ψαροσουπα μπαρμπαριγου, συνταγες ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα βεφασ, παραδοσιακη ψαροσουπα, κακαβια συνταγη, αργυρω κακαβια, ψαρόσουπα βέφα, ψαροσουπα αργυρω μπαρμπαριγου, psarosoupa argiro, κακαβια μπαρμπαριγου, κακαβιά συνταγή αργυρω, συνταγες για ψαροσουπα αργυρω, ψαροσουπα αργυρος, ψαροσουπα κακαβια αργυρω, ψαρόσουπα αυγολέμονο αργυρω

Tags:

Τα σχόλια σας