ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ (ΚΑΚΑΒΙΑ)

18 Οκτωβρίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1 κιλό διάφορα βραχόψαρα (σκορπιοί, πέρκες, λάπαινες κλπ.)
2 κύβοι ζωμού λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 μέτρια καρότα σε λεπτές ροδέλες
4-5 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο (κορμός και φύλλα)    
λίγη ρίζα σέλινου κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 φλ. τσ. ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

2 αυγά, χωριστά ασπράδια και κρόκοι  
χυμός από 2 μεγάλα λεμόνια

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Καλως ήρθατε στο e-sofia.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροσουπα αργυρω, ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα κακαβια, ψαροσουπα μπαρμπαριγου, συνταγες ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα βεφασ, κακαβια συνταγη, παραδοσιακη ψαροσουπα, αργυρω κακαβια, ψαρόσουπα βέφα, ψαροσουπα αργυρω μπαρμπαριγου, psarosoupa argiro, κακαβια μπαρμπαριγου, συνταγες για ψαροσουπα αργυρω, καλιδης ψαροσουπα, κακαβιά συνταγή αργυρω, ψαροσουπα αργυρος, κακαβια αργυρω μπαρμπαριγου, Ψαροσουπα καλιδης, κακαβια ψαροσουπα, ψαρόσουπα αυγολέμονο αργυρω, μαμαλακης κακαβια, google μαμαλακης κακαβια

Tags:

Τα σχόλια σας