ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 κιλό διάφορα βραχόψαρα (σκορπιοί, πέρκες, λάπαινες κλπ.)
2 κύβοι ζωμού λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 μέτρια καρότα σε λεπτές ροδέλες
4-5 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο (κορμός και φύλλα)
λίγη ρίζα σέλινου κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 φλ. τσ. ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
2 αυγά, χωριστά ασπράδια και κρόκοι
χυμός από 2 μεγάλα λεμόνια
loading...
Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;
ψαροσουπα αργυρω, ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα κακαβια, ψαροσουπα μπαρμπαριγου, συνταγες ψαροσουπα λαζαρου, ψαροσουπα βεφασ, παραδοσιακη ψαροσουπα, κακαβια συνταγη, αργυρω κακαβια, ψαρόσουπα βέφα, ψαροσουπα αργυρω μπαρμπαριγου, psarosoupa argiro