Ψαροκροκέτες σπιτικές

10 Σεπτεμβρίου 2011
By
Στο σπιτι μας αγαπαμε fishsticks! Βεβαια δεν μ αρεσει να μαγειρευω τα κατεψυγμένα και τελικά δοκιμασα να τα κανω μόνη μου. Και ηταν... καταπληκτικά! Πιο εντονη γευση και πιο πολλες γευσεις!
Υλικά (για 12-13 fishsticks)
300-400 γρ. φιλέτο βακαλάο
1-2 πατάτες
2 καρότα
1-2 κόκκινες πιπεριές
1-2 πράσινες πιπεριές
1 αυγό
μαιντανός
αλάτι, πιπέρι
3-4 κ.σ. αλεύρι (ίσως χρειαστει και λίγο παραπάνω)
1 πακέτο φρυγανιά τριμμένη

Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες και τα καροτα σε μετρια κοματια και τα βραζουμε μεχρι να μαλακωσουν. Ταυτόχρονα βραζουμε και 10-15 λεπτα το ψαρι.Καθαριζουμε καλα το ψαρι από τυχόν υπολείματα κοκκαλων και πετσας και ψιλοκοβουμε τις πιπεριές και το μαιντανο.Σε ενα βαθυ μπωλ, αναμιγνυουμε όλα τα παραπανω υλικα μαζί με το αυγό, αλάτι και πιπέρι και προσθετουμε σιγα σιγα το αλευρι μεχρι να μπορουμε να πλασουμε κροκετες. Εγω δεν τις εκανα πολύ σφιχτες - ίσα να μπορω να τις πλαθω.Ριχνουμε όλο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κουζινο-Εξερευνήσεις


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροκροκέτες αργυρω, ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, ψαροκροκετες, ψαροκροκέτες αργυρω μπαρμπαριγου, ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΑ, ψαροκροκετες μπαρμπαριγου, κροκετες γαυρος, ψαρι κροκετες

Tags:

Τα σχόλια σας