Ψαροκεφτέδες

9 Νοεμβρίου 2012
By
Υλικά για 4-5 άτομα
  • 500 γρ. φιλέτο ψαριού, φρέσκο ή κατεψυγμένο (τόνο, σολομό ή μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο), σε μικρούς κύβους
  • 1 κρεμμύδι, ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
  • 20 φύλλα δυόσμου, χοντροκομμένα
  • 1 κλαδάκι μαντζουράνας (τα φύλλα), ψιλοκομμένο
  • 3 κλωναράκια μαϊντανού, ψιλοκομμένα
  • 20-25 ανθοί κάππαρης
  • 4 φέτες ψωμί, μπαγιάτικο, μουλιασμένο σε νερό
  • 1 αβγό
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τους κύβους ψαριού, τα κρεμμύδια, την ντομάτα, τα αρωματικά και τους ανθούς κάππαρης. Στύβουμε το ψωμί για να φύγει το πολύ νερό και το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ψαροκεφτεδες, ψαροκεφτεδες με γαυρο, ψαροκεφτεδες νηστισιμοι, ψαροκεφτεδες ακης πετρετζικης, Σουπα ψαροκεφτεδες με γαυρο

Tags: , , ,

Comments are closed.