Ψάρια ψητά με πέστο φρέσκων μυρωδικών

28 Ιουνίου 2013
By
[...] Ας δούμε όμως το συγκεκριμένο πέστο που αν και απλό... χαρίζει απίστευτη νοστιμιά σε όλα τα ψητά ψάρια.
ΥΛΙΚΑ  Για το πέστο
  • 150 γρ. φύλλα από μαϊντανό, δυόσμο, βασιλικό
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα απαλή
  • 50 γρ. κουκουνάρι ελαφρώς ψημένο
  • 4 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα ή πεκορίνο
  • Χυμό από ένα λεμόνι
Για τα ψάρια
  • 1 κ.γλ. ρίγανη
  • 1/2 κ.γλ. εστραγκόν
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 φέτα πράσινη πιπεριά + 1 φέτα λεμόνι για το κάθε ψάρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε τα ψάρια στη σχάρα στο ταψί ή τα τυλίγουμε σε λαδόκολλα αν θέλουμε να κρατήσουν όλο το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Tante Kiki


GD Star Rating
loading...

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας