Ψάρια μαρινάτα

20 Φεβρουαρίου 2013
By
Μπαρμπούνια ή γόπες ή φρίσσες ή σαβρίδια ή ό,τι ψάρι διαθέτουμε τέλος πάντων... Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη τοπική ελληνική κουζίνα που να χρησιμοποιεί τόσο πολύ το αρισμαρί (δεντρολίβανο) όσο η κουζίνα της Κρήτης. Και δεν εννοώ σε συνταγές σύγχρονες, αυτές που λέμε της «δημιουργικής κουζίνας», αλλά σε παραδοσιακές και καθιερωμένες από χρόνια… Η διαφορετική ονομασία που χρησιμοποιούμε για το

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κρήτη:γαστρονομικός περίπλους


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σκουμπρι μαρινατο, σκουμπρι μαρινατο συνταγη, γοπες στο φουρνο, γοπα στο φουρνο, ψαρια μαρινάτα, μαριναδα για ψαρια, μαριναρισμα ψαριων, μαριναρισμα για ψαρια video, μαρινατα ψαρια, γαυρος μαριναδα, μαριναρισμα για ψαρι, γαυρος μαρινατος καθαρισμος, ψάρια μαρινάτα συνταγές

Tags: , , , , ,

Comments are closed.