Ψάρια και πάλι ψάρια

14 Ιανουαρίου 2013
By
Παχιά ή άπαχα ψάρια; Τι συμβαίνει με τα θαλασσινά; Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το ψαροσυνταγολόγιό μας;
  • Τα ψάρια είναι μακράν το πιο υγιεινό τρόφιμο, έχουν καλές πρωτεΐνες και καλά λιπαρά, τα λεγόμενα Ω3, και ιώδιο.
 
  • Δεν πρέπει να μας παρασύρει το δίλημμα «παχύ ή άπαχο ψάρι». Τα λιπαρά ψάρια (σαρδέλες, σκουμπρί, κολιοί, παλαμίδα) έχουν μεν περισσότερες θερμίδες αλλά και περισσότερα καλά λιπαρά. Και οι δύο κατηγορίες ψαριών, λοιπόν, πρέπει να απαντώνται στο εβδομαδιαίο διατροφολόγιό μας.
 
  • Άπαχα είναι και το χταπόδι, τα καλαμάρια, οι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Comments are closed.