χταπόδι μεθυσμένο με φασκόμηλο

27 Φεβρουαρίου 2014
By
xtapodi me krasi & faskomilo Προετοιμασία: 5 λεπτά και 40-45' περίπου όλα μαζί. Αν χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένο χταπόδι, ξεπαγώστε το απ' το προηγούμενο βράδυ και αφήστε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν το βάλετε στην κατσαρόλα. Μην προσθέσετε αλάτι στο μαγείρεμα, δεν χρειάζεται. Εύκολη και σχετικά γρήγορη συνταγή. Υλικά (για 6 άτομα)
  • 1 χταπόδι περίπου 1 κιλού
  • 60 ml κόκκινο κρασί
  • 2 φύλλα δάφνη
  • ελαιόλαδο
  • 2-3 φυλλαράκια φασκόμηλο φρέσκο ή 5-6 ξερά
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι, πιπέρι
Ετοιμάζετε το χταπόδι: Το πλένετε και αφαιρείτε τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής - Pandespani


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας