ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ!!!

7 Οκτωβρίου 2012
By

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΑΣ...
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ....


ΥΛΙΚΑ
500 γραμμ. κριθαράκι χοντρό
1 χταπόδι 1 1/2 κιλό , κομμένο σε μπουκιές
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα μπαχάρι
Γαρίφαλο σε σκονη 1 πρεζα
Κανέλα σε σκονη 1 πρεζα
1 κ.γλ. ζάχαρη
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφου καθαρισουμε πλυνουμε και κοψουμε το χταποδι σε μπουκιες
 το βαζουμε
σε κατσαρόλα χωρίς λιπαρή ουσία ρίχνουμε τις μπουκιές χταποδιού σε μέτρια φωτιά
 έως ότου πιούν τα υγρά τους.
 Τότε προσθέτουμε το ελαιόλαδο
 και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα μαραίνουμε για ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χταποδι με κριθαρακι στο φουρνο, χταποδι γιουβετσι, χταποδι γιουβετσι αργυρω, χταποδι με κριθαρακι ακης, χταποδι γιουβετσι λαζαρου, συνταγες παρεας χταποδι, χταποδι με κριθαρακι συνταγες της παρεας, κοκκινιστο χταποδι με μανεστρα, χταποδι με κριθαρακι αργυρω, χταποδι με κριθαρακι άπο τον ακη, χταποδι μανεστρα, χταποδακι στο φουρνο, χταποδακι, χταποδι στο φουρνο με κριθαρακι

Comments are closed.