χτένια με τσορίθο και κόκκινες πιπεριές για λιτo-spicy βίο

12 Φεβρουαρίου 2015
By
χτένια με τσορίθο και κόκκινες ψητές πιπεριές Προετοιμασία: 25-30 λεπτά. Αν δεν βρείτε τσορίθο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο αρκετά πικάντικο λουκάνικο ώστε το πιάτο να βγει σε ανάλογο γευστικό πνεύμα, αν και όχι ίδιο. Εύκολη και γρήγορη συνταγή. Υλικά (για 2 άτομα)
  • 6-8 χτένια (ανάλογα με το μέγεθος) φρέσκα ή καταψυγμένα-ξεπαγωμένα
  • 2 μέτριες κόκκινες πιπεριές
  • 2-3 μικρά κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. κονιάκ ή μπράντι
  • 80-100 γραμ. λουκάνικο τσορίθο σε λεπτές φέτες περί τα 3-4 χιλ.
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Προθερμαίνετε το γκριλ στους 210-220 βαθμούς C. Ετοιμάζετε τις πιπεριές: Tις βάζετε ολόκληρες σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο ή αλουμινόχαρτο και τις τοποθετείτε στην ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Pandespani.com » Languages » Ελληνικά


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας