Χοχλιοί με ξινόχοντρο!

30 Απριλίου 2012
By


Υλικά -1 κιλό χοχλιούς -1 ποτήρι ελαιόλαδο -1/2 κιλό ξινόχοντρο(τραχάνα) -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -5 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες -αλάτι –πιπέρι Προετοιμασία Βάζουμε τους χοχλιούς σε μία λεκάνη με νερό και τους αφήνουμε μέσα μέχρι να βγάλουν έξω τα κεφάλια τους, τους ξεχωρίζουμε εάν έχουν κολλήσει μεταξύ τους. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση και μόλις βράσει τους ρίχνουμε μέσα και τους αφήνουμε για δέκα λεπτά. Κατόπιν, πετάμε το νερό και τους καθαρίζουμε καλά. Πετάμε όσους δεν έχουν βγάλει το κεφάλι τους έξω και ξεπλένουμε πολύ καλά με κρύο νερό.Τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και τους ρίχνουμε μέσα τσιγαρίζοντας πάλι.Έπειτα ρίχνουμε την ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ksinoxontro nostimo, ξινιχοντρος μεχοχλιους, σαλιγκαρια με ξινοχοντρο

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading