Χοιρινό σουβλάκι αγαπημένο, μαριναρισμένο, πεντανόστιμο!

6 Νοεμβρίου 2011
By
Λατρεύω το σουβλάκι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με αυτό. Και με παγωτό σοκολάτα. Και με παγωμένη μπύρα...
Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύομαι να εντοπίσω ένα αξιοπρεπές σουβλατζίδικο που να μπορεί να ικανοποιήσει τις πολύ λογικές γευστικές απαιτήσεις μου: ζουμερό και τρυφερό χοιρινό κρέας, ελαφρώς ξεροψημένη πίτα -πάντα αλάδωτη- και τζατζίκι παραδοσιακό και περιποιημένο.
Επομένως χοιρινά σουβλάκια τρώμε αυστηρά και αποκλειστικά χειροποίητα.
Η διαδικασία έχει αρκετά βήματα, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Επιπρόσθετα, το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ, μιας που οι πατάτες έχουν "τηγανιστεί" στο φούρνο και οι πίτες είναι αλάδωτες ή έστω με ελεγχόμενη ποσότητα λαδιού.
Όσο για το κρέας; Χάρη στο ολονύκτιο μαρινάρισμά του είναι αρωματικό, ζουμερό, μαλακό, όλο γεύση!
Και το τζατζίκι... Αχ το τζατζίκι! Έτσι όπως πρέπει να είναι... υπέροχο γιαουρτοσκόρδιον, όχι γιαουρτοάγγουρον που βρίσκουμε συνήθως στο εμπόριο!
Βάλτε άφθονες μπύρες στο ψυγείο, καλέστε λίγους και καλούς φίλους, ετοιμάστε τα σουβλάκια σας, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The one with all the Tastes


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια, πως να μαριναρω σουβλακια, πως μαριναρουμε σουβλακια, σουβλακια χοιρινα στο φουρνο, μαριναρισμα για σουβλακια, χοιρινά σουβλάκια στο φούρνο, μαριναρισμα σουβλακι, μαρινάρισμα χοιρινού, μαριναδα για σουβλακια, σουβλακια στο φουρνο, μαριναδα για σουβλακια δρισκας, πως να μαριναρω τα σουβλακια, μαρινάδα για χοιρινό σουβλάκι, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα, μαριναρισμα σουβλακια, μαριναδα για σουβλακια αργυρω, πωσ μαριναρουμε τα σουβλακια, σουβλακι χοιρινο συνταγη, μαριναδα για σουβλακι, μαριναρω σουβλακια, συνταγες για χοιρινα σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακια χοιρινα, μαριναρισμα για σουβλακι, χοιρινο σουβλακι, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα αργυρω, μαριναδα για κοτοπουλο σουβλακι, σουβλακια μαριναρισμα, συνταγη για σουβλακια χοιρινα, σουβλάκι χοιρινό μαριναρισμένο, σουβλακι χοιρινο, μαριναδα για χοιρινα σουβλακια αργυρω, χοιρινο σουβλακι συνταγη, μαριναδα για χοιρινα σουβλακια δρισκας, μαρινάρισμα χοιρινα σουβλάκια, σουφλακια, μαριναρω χοιρινο αργυρω, σουβλακια χοιρινα δρισκας, σουβλακι στη γαστρα, μαριναρω σουβλάκια χοιρινο

Tags: , ,

Τα σχόλια σας