Χοιρινό σουβλάκι αγαπημένο, μαριναρισμένο, πεντανόστιμο!

6 Νοεμβρίου 2011
By
Λατρεύω το σουβλάκι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με αυτό. Και με παγωτό σοκολάτα. Και με παγωμένη μπύρα...
Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύομαι να εντοπίσω ένα αξιοπρεπές σουβλατζίδικο που να μπορεί να ικανοποιήσει τις πολύ λογικές γευστικές απαιτήσεις μου: ζουμερό και τρυφερό χοιρινό κρέας, ελαφρώς ξεροψημένη πίτα -πάντα αλάδωτη- και τζατζίκι παραδοσιακό και περιποιημένο.
Επομένως χοιρινά σουβλάκια τρώμε αυστηρά και αποκλειστικά χειροποίητα.
Η διαδικασία έχει αρκετά βήματα, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Επιπρόσθετα, το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ, μιας που οι πατάτες έχουν "τηγανιστεί" στο φούρνο και οι πίτες είναι αλάδωτες ή έστω με ελεγχόμενη ποσότητα λαδιού.
Όσο για το κρέας; Χάρη στο ολονύκτιο μαρινάρισμά του είναι αρωματικό, ζουμερό, μαλακό, όλο γεύση!
Και το τζατζίκι... Αχ το τζατζίκι! Έτσι όπως πρέπει να είναι... υπέροχο γιαουρτοσκόρδιον, όχι γιαουρτοάγγουρον που βρίσκουμε συνήθως στο εμπόριο!
Βάλτε άφθονες μπύρες στο ψυγείο, καλέστε λίγους και καλούς φίλους, ετοιμάστε τα σουβλάκια σας, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The one with all the Tastes


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια, πως να μαριναρω σουβλακια, πως μαριναρουμε σουβλακια, χοιρινά σουβλάκια στο φούρνο, σουβλακια χοιρινα στο φουρνο, μαριναρισμα σουβλακι, μαριναδα για σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακια, πως να μαριναρω τα σουβλακια, σουβλακια στο φουρνο, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα, μαρινάδα για χοιρινό σουβλάκι, μαρινάρισμα χοιρινού, πωσ μαριναρουμε τα σουβλακια, μαριναρισμα σουβλακια, μαριναδα για σουβλακια δρισκας, σουβλακι χοιρινο συνταγη, μαριναδα για σουβλακι, μαριναδα για σουβλακια αργυρω, μαριναρισμα για σουβλακια χοιρινα, συνταγες για χοιρινα σουβλακια, μαριναρω σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακι, μαριναδα για κοτοπουλο σουβλακι, σουβλάκι χοιρινό μαριναρισμένο, συνταγη για σουβλακια χοιρινα, σουβλακια μαριναρισμα, χοιρινο σουβλακι συνταγη, μαριναρω χοιρινο, χοιρινα σουβλακια μαριναδα, μαριναδα για σουβλακια στο φουρνο, η καλυτερη μαριναδα για σουβλακια, χοιρινο σουβλακι, μαριναρισμα για χοιρινα σουβλακια, συνταγες για χοιρινο σουβλάκι, χοιρινο σουβλακι συνταγες, χοιρινα σουβλακια δρισκας, σουβλακια χοιρινο συνταγη, σουβλακι χοιρινο, σουβλακι μαριναρισμα

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading