Χοιρινό σουβλάκι αγαπημένο, μαριναρισμένο, πεντανόστιμο!

6 Νοεμβρίου 2011
By
Λατρεύω το σουβλάκι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με αυτό. Και με παγωτό σοκολάτα. Και με παγωμένη μπύρα...
Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύομαι να εντοπίσω ένα αξιοπρεπές σουβλατζίδικο που να μπορεί να ικανοποιήσει τις πολύ λογικές γευστικές απαιτήσεις μου: ζουμερό και τρυφερό χοιρινό κρέας, ελαφρώς ξεροψημένη πίτα -πάντα αλάδωτη- και τζατζίκι παραδοσιακό και περιποιημένο.
Επομένως χοιρινά σουβλάκια τρώμε αυστηρά και αποκλειστικά χειροποίητα.
Η διαδικασία έχει αρκετά βήματα, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Επιπρόσθετα, το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ, μιας που οι πατάτες έχουν "τηγανιστεί" στο φούρνο και οι πίτες είναι αλάδωτες ή έστω με ελεγχόμενη ποσότητα λαδιού.
Όσο για το κρέας; Χάρη στο ολονύκτιο μαρινάρισμά του είναι αρωματικό, ζουμερό, μαλακό, όλο γεύση!
Και το τζατζίκι... Αχ το τζατζίκι! Έτσι όπως πρέπει να είναι... υπέροχο γιαουρτοσκόρδιον, όχι γιαουρτοάγγουρον που βρίσκουμε συνήθως στο εμπόριο!
Βάλτε άφθονες μπύρες στο ψυγείο, καλέστε λίγους και καλούς φίλους, ετοιμάστε τα σουβλάκια σας, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The one with all the Tastes


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια, πως να μαριναρω σουβλακια, πως μαριναρουμε σουβλακια, σουβλακια χοιρινα στο φουρνο, μαριναρισμα σουβλακι, μαριναρισμα για σουβλακια, χοιρινά σουβλάκια στο φούρνο, μαρινάρισμα χοιρινού, μαριναδα για σουβλακια, μαριναδα για σουβλακια δρισκας, σουβλακια στο φουρνο, μαρινάδα για χοιρινό σουβλάκι, πως να μαριναρω τα σουβλακια, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα, μαριναδα για σουβλακια αργυρω, μαριναρισμα σουβλακια, πωσ μαριναρουμε τα σουβλακια, σουβλακι χοιρινο συνταγη, μαριναδα για σουβλακι, μαριναρω σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακια χοιρινα, συνταγες για χοιρινα σουβλακια, χοιρινο σουβλακι, μαριναρισμα για σουβλακι, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα αργυρω, μαριναδα για κοτοπουλο σουβλακι, συνταγη για σουβλακια χοιρινα, σουβλακια μαριναρισμα, σουβλάκι χοιρινό μαριναρισμένο, σουβλακι χοιρινο, χοιρινο σουβλακι συνταγη, μαριναδα για χοιρινα σουβλακια αργυρω, σουβλακι στη γαστρα, πως να μαριναρο τα σουβλακια, χοιρηνο με τον Καλλιδη, μαριναρω σουβλάκια χοιρινο, μαριναρω χοιρινο αργυρω

Tags: , ,

Τα σχόλια σας