Χοιρινό σουβλάκι αγαπημένο, μαριναρισμένο, πεντανόστιμο!

6 Νοεμβρίου 2011
By
Λατρεύω το σουβλάκι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με αυτό. Και με παγωτό σοκολάτα. Και με παγωμένη μπύρα...
Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύομαι να εντοπίσω ένα αξιοπρεπές σουβλατζίδικο που να μπορεί να ικανοποιήσει τις πολύ λογικές γευστικές απαιτήσεις μου: ζουμερό και τρυφερό χοιρινό κρέας, ελαφρώς ξεροψημένη πίτα -πάντα αλάδωτη- και τζατζίκι παραδοσιακό και περιποιημένο.
Επομένως χοιρινά σουβλάκια τρώμε αυστηρά και αποκλειστικά χειροποίητα.
Η διαδικασία έχει αρκετά βήματα, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Επιπρόσθετα, το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ, μιας που οι πατάτες έχουν "τηγανιστεί" στο φούρνο και οι πίτες είναι αλάδωτες ή έστω με ελεγχόμενη ποσότητα λαδιού.
Όσο για το κρέας; Χάρη στο ολονύκτιο μαρινάρισμά του είναι αρωματικό, ζουμερό, μαλακό, όλο γεύση!
Και το τζατζίκι... Αχ το τζατζίκι! Έτσι όπως πρέπει να είναι... υπέροχο γιαουρτοσκόρδιον, όχι γιαουρτοάγγουρον που βρίσκουμε συνήθως στο εμπόριο!
Βάλτε άφθονες μπύρες στο ψυγείο, καλέστε λίγους και καλούς φίλους, ετοιμάστε τα σουβλάκια σας, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The one with all the Tastes


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια, πως να μαριναρω σουβλακια, πως μαριναρουμε σουβλακια, χοιρινά σουβλάκια στο φούρνο, μαριναρισμα σουβλακι, σουβλακια χοιρινα στο φουρνο, μαριναρισμα για σουβλακια, μαρινάρισμα χοιρινού, μαριναδα για σουβλακια, σουβλακια στο φουρνο, μαριναδα για σουβλακια δρισκας, πως να μαριναρω τα σουβλακια, μαρινάδα για χοιρινό σουβλάκι, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα, μαριναδα για σουβλακια αργυρω, μαριναρισμα σουβλακια, πωσ μαριναρουμε τα σουβλακια, σουβλακι χοιρινο συνταγη, μαριναδα για σουβλακι, μαριναρω σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακια χοιρινα, συνταγες για χοιρινα σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακι, χοιρινο σουβλακι, μαριναδα για κοτοπουλο σουβλακι, σουβλάκι χοιρινό μαριναρισμένο, σουβλακια μαριναρισμα, χοιρινο σουβλακι συνταγη, μαριναδα για χοιρινα σουβλακια αργυρω, συνταγη για σουβλακια χοιρινα, σουβλακι χοιρινο, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα αργυρω, μαριναδα για χοιρινα σουβλακια δρισκας, σουβλακια χοιρινα, χοιρινο σουβλάκι με λαχανικά αργυρω, συνταγες με σουβλακι χοιρινο, χοιρινο σουβλακι μαριναρισμενο, μαριναδα για σουβλακι κοτοπουλο δρισκας, μαριναδα για σουβλακια καλλιδης, χοιρινα σουβλακια δρισκας

Tags: , ,

Τα σχόλια σας