Χοιρινό σουβλάκι αγαπημένο, μαριναρισμένο, πεντανόστιμο!

6 Νοεμβρίου 2011
By
Λατρεύω το σουβλάκι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με αυτό. Και με παγωτό σοκολάτα. Και με παγωμένη μπύρα...
Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύομαι να εντοπίσω ένα αξιοπρεπές σουβλατζίδικο που να μπορεί να ικανοποιήσει τις πολύ λογικές γευστικές απαιτήσεις μου: ζουμερό και τρυφερό χοιρινό κρέας, ελαφρώς ξεροψημένη πίτα -πάντα αλάδωτη- και τζατζίκι παραδοσιακό και περιποιημένο.
Επομένως χοιρινά σουβλάκια τρώμε αυστηρά και αποκλειστικά χειροποίητα.
Η διαδικασία έχει αρκετά βήματα, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Επιπρόσθετα, το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ, μιας που οι πατάτες έχουν "τηγανιστεί" στο φούρνο και οι πίτες είναι αλάδωτες ή έστω με ελεγχόμενη ποσότητα λαδιού.
Όσο για το κρέας; Χάρη στο ολονύκτιο μαρινάρισμά του είναι αρωματικό, ζουμερό, μαλακό, όλο γεύση!
Και το τζατζίκι... Αχ το τζατζίκι! Έτσι όπως πρέπει να είναι... υπέροχο γιαουρτοσκόρδιον, όχι γιαουρτοάγγουρον που βρίσκουμε συνήθως στο εμπόριο!
Βάλτε άφθονες μπύρες στο ψυγείο, καλέστε λίγους και καλούς φίλους, ετοιμάστε τα σουβλάκια σας, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The one with all the Tastes


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια, πως να μαριναρω σουβλακια, πως μαριναρουμε σουβλακια, σουβλακια χοιρινα στο φουρνο, χοιρινά σουβλάκια στο φούρνο, μαριναρισμα για σουβλακια, μαριναδα για σουβλακια, μαριναρισμα σουβλακι, σουβλακια στο φουρνο, πως να μαριναρω τα σουβλακια, μαρινάδα για χοιρινό σουβλάκι, πωσ μαριναρουμε τα σουβλακια, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα, μαριναρισμα σουβλακια, σουβλακι χοιρινο συνταγη, μαρινάρισμα χοιρινού, μαριναδα για σουβλακι, μαριναδα για σουβλακια δρισκας, μαριναδα για σουβλακια αργυρω, συνταγες για χοιρινα σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακια χοιρινα, μαριναρω σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακι, μαριναδα για κοτοπουλο σουβλακι, συνταγη για σουβλακια χοιρινα, σουβλακια μαριναρισμα, σουβλάκι χοιρινό μαριναρισμένο, χοιρινο σουβλακι συνταγη, συνταγες για σουβλακια χοιρινα, μαριναδα για σουβλακι χοιρινο, μαριναρω χοιρινο, σουβλακι στο φουρνο, συνταγη για χοιρινα σουβλακια, χοιρινα σουβλακια μαριναδα, μαριναδα για χοιρινο δρισκας, μαριναδα για σουβλακια στο φουρνο, η καλυτερη μαριναδα για σουβλακια, χοιρινα σουβλακια στο γκριλ, συνταγες για χοιρινο σουβλάκι, χοιρινο σουβλακι

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading