Χοιρινό σουβλάκι αγαπημένο, μαριναρισμένο, πεντανόστιμο!

6 Νοεμβρίου 2011
By
Λατρεύω το σουβλάκι σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά με αυτό. Και με παγωτό σοκολάτα. Και με παγωμένη μπύρα...
Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύομαι να εντοπίσω ένα αξιοπρεπές σουβλατζίδικο που να μπορεί να ικανοποιήσει τις πολύ λογικές γευστικές απαιτήσεις μου: ζουμερό και τρυφερό χοιρινό κρέας, ελαφρώς ξεροψημένη πίτα -πάντα αλάδωτη- και τζατζίκι παραδοσιακό και περιποιημένο.
Επομένως χοιρινά σουβλάκια τρώμε αυστηρά και αποκλειστικά χειροποίητα.
Η διαδικασία έχει αρκετά βήματα, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Επιπρόσθετα, το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτα νόστιμο και ελαφρύ, μιας που οι πατάτες έχουν "τηγανιστεί" στο φούρνο και οι πίτες είναι αλάδωτες ή έστω με ελεγχόμενη ποσότητα λαδιού.
Όσο για το κρέας; Χάρη στο ολονύκτιο μαρινάρισμά του είναι αρωματικό, ζουμερό, μαλακό, όλο γεύση!
Και το τζατζίκι... Αχ το τζατζίκι! Έτσι όπως πρέπει να είναι... υπέροχο γιαουρτοσκόρδιον, όχι γιαουρτοάγγουρον που βρίσκουμε συνήθως στο εμπόριο!
Βάλτε άφθονες μπύρες στο ψυγείο, καλέστε λίγους και καλούς φίλους, ετοιμάστε τα σουβλάκια σας, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The one with all the Tastes


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια, πως να μαριναρω σουβλακια, σουβλακια χοιρινα στο φουρνο, χοιρινά σουβλάκια στο φούρνο, πως μαριναρουμε σουβλακια, μαριναρισμα σουβλακι, σουβλακια στο φουρνο, μαριναδα για σουβλακια, πως να μαριναρω τα σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακια, μαρινάδα για χοιρινό σουβλάκι, πωσ μαριναρουμε τα σουβλακια, μαριναδα για σουβλακια χοιρινα, σουβλακι χοιρινο συνταγη, μαριναδα για σουβλακια αργυρω, συνταγες για χοιρινα σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακια χοιρινα, μαριναδα για σουβλακι, μαριναρω σουβλακια, μαριναρισμα σουβλακια, μαριναδα για κοτοπουλο σουβλακι, σουβλάκι χοιρινό μαριναρισμένο, μαριναρισμα για σουβλακι, συνταγη για σουβλακια χοιρινα, μαριναρισμα για χοιρινο σουβλακι, μαριναδα για σουβλακι χοιρινο, μαρινάρισμα χοιρινού, συνταγες για σουβλακια χοιρινα, μαριναρω χοιρινο, χοιρινο σουβλακι συνταγη, μαριναδα για χοιρινο δρισκας, σουβλακι στο φουρνο, μαριναδα για σουβλακια στο φουρνο, συνταγη για χοιρινα σουβλακια, χοιρινα σουβλακια μαριναδα, σουβλακι χοιρινο στο φουρνο, χοιρινα σουβλακια στο γκριλ, μαριναρισμα για χοιρινα σουβλακια, χοιρινο σουβλακι, η καλυτερη μαριναδα για σουβλακια

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading