Χοιρινό μπούτι βραστό

16 Ιανουαρίου 2012
By

Υλικά...
1 ½ κιλό μπούτι χοιρινό, 7 φλιτζάνια τσαγιού νερό, μερικούς κόκκους πιπέρι, και μπαχάρι, 1 καρότο, 1 κρεμμύδι, 2 γαρύφαλλα, σέλινο, μαϊντανό, φύλλο δάφνης, μια κουταλιά σούπας κοφτή αλάτι. 





Πηγή φωτο: kalhmasorexi.blogspot.com

Εκτέλεση… 
Πλένετε το κρέας και το βάζετε στη χύτρα. Το σκεπάζετε σχεδόν με το νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει, αφαιρείτε τον αφρό και προσθέτετε το αλάτι και μερικούς κόκκους πιπέρι και μπαχάρι. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφήνετε το κρέας να σιγοβράσει επί 30’ από τη στιγμή που θα αρχίσει το σφύριγμα της βαλβίδας. Ανοίγετε τη χύτρα και προσθέτετε το καρότο, το κρεμμύδι, αφού καρφώσετε επάνω τα γαρύφαλλα, και 1 δεματάκι από αρωματικά χόρτα: λίγο σέλινο, μαϊντανό, φύλλο δάφνης. Αφήνετε το χοιρινό μπούτι να σιγοβράσει επί 15’ από τη στιγμή που θα αρχίσει το σφύριγμα της βαλβίδας. Το σερβίρετε κρύο με σάλτσα μουστάρδας. Με το ζωμό γίνεται νόστιμο πιλάφι. 


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινο βραστό, χοιρινο μπουτι βραστο, βραστο χοιρινο, χοιρινο βραστο σουπα, χοιρινο βραστο κρυο, σαλτσα για βραστο χοιρινο, συνταγη για βραστο χοιρινο, συνταγες για μπουτι χοιρινο βραστο, μπουτι χοιρινο βραστο κρυο, μπουτι χοιρινο βραστο, χοιρινο σουπα

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading