Χοιρινό με βερίκοκα και δαμάσκηνα

19 Δεκεμβρίου 2012
By
Το φαγάκι αυτό ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας το περιγράψω.
Είναι για μένα το απόλυτο χριστουγεννιάτικο must στο γιορτινό τραπέζι μας!!
Το μυστικό του πιάτου αυτού, είναι να μαριναριστεί όσο περισσότερο γίνεται (το λιγότερο ένα βράδυ) σε κόκκινο ημίγλυκο κρασί, όχι σε ξηρό κόκκινο κρασί.
Πολλές φορές το μαρινάρω σε σαγκρία, που πλέον πουλάνε συσκευασμένη πολλά σούπερ μάρκετς, και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή.
Το χοιρινό ψήνεται μαζί με δαμάσκηνα, βερίκοκα, κάστανα και ξηρούς καρπούς και το αποτέλεσμα είναι ένα τρυφερό κρέας με μια ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινο με δαμασκηνα βερυκοκα και καστανα, συνταγες για χοιρινα φιλεττακια με δαμασκηνα, ρολο χοιρινο με δαμασκηνα κ σαλτσα, φιλεττακια χοιρινα με δαμασκηνα, χοιρινο με βερικοκα, χοιρινο με δαμασκηνα και βερυκοκα μπαρμπαριγου, χοιρινο με βερυκοκα και καστανα, χοιρινο με βερικοκα δαμασκηνα καστανα, ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΙΑ, λαζαρου χοιρινο με δαμασκινα, ροστο χοιρινο με χρυσομηλα, ρολο χοιρινο με δαμασκηνα και βερυκοκα, ρολο με δαμασκινα και βεροπουλος, παπια με δαμασκινα, μοσχαρι με δαμασκηνα και βερυκοκα, μοσχαρι με βερυκοκα κ δαμασκηνα, ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΥΓΟΥ

Tags: ,

Comments are closed.