Χοιρινό λεμονάτο με κάπαρη!

4 Μαΐου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 2-3 άτομα

Υλικά:

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 λεπτές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο
1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3 κουταλιές της σούπας κάπαρη, στραγγισμένη
Χυμό από 1 μεγάλο και ζουμερό λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, για γαρνίρισμα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

 

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά.
Τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες να ροδίσουν ελαφρά και στις δύο πλευρές ενώ αρτίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι. Βγάζουμε τις μπριζόλες από το τηγάνι ενώ κρατάμε το ίδιο πάνω στην φωτιά.
Προσθέτουμε το βούτυρο και το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καπαρη

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.