Χοιρινό κότσι στη γάστρα

21 Ιουνίου 2016
By
Υλικά για 2 μερίδες
  • Ένα κότσι 800-1000 γρ.
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1 μπουκάλι μπύρα 500 ml
  • αλάτι με μπαχαρικά ή αλατοπίπερο
Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς (δεν είναι απαραίτητος ο αέρας). Χαράζουμε την ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: μικρή κουζίνα


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας