Χοιρινό κότσι σε αρωµατική µαρινάδα

6 Αυγούστου 2015
By
Χοιρινό κότσι σε αρωµατική µαρινάδα ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)
  • 2 χοιρινά κότσια, 1.300 γρ. το καθένα, µε το κόκαλο και την πέτσα
  • 1 κ.γ. ξύσµα από λεµόνι, ακέρωτο
  • 2 κ.σ. σόγια σος
  • 1 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκοµµένες
  • 2 κ.σ. φρέσκα µυρωδικά ανάµεικτα (ρίγανη, θυµάρι, θρούµπι, δενδρολίβανο)
  • 2 κ.σ. µέλι
  • 2 κ.σ. µουστάρδα Dijon
  • 500 ml µπίρα
  • 2 φύλλα δάφνης
  • αλάτι και φρεσκοτριµµένο πιπέρι
  • 50 ml έ.π. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπλένουµε κάτω από άφθονο τρεχούµενο νερό τα κότσια και τα στεγνώνουµε µε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Με ένα ...  

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας