Χοιρινό µε πατάτες στον φούρνο

5 Δεκεμβρίου 2012
By
Βάλτε στο παραδοσιακό κύριο πιάτο δυο πινελιές φρεσκάδας: µπίρα και πορτοκάλι. Θα µοσχοµυρίσει! Βάλτε στο παραδοσιακό κύριο πιάτο δυο πινελιές φρεσκάδας: µπίρα και πορτοκάλι. Θα µοσχοµυρίσει! Υλικά (για 6-8 άτοµα)
  • 1.400-1.600 γρ. χοιρινό κρέας (είτε από 1 κοµµάτι στρογγυλό είτε σε 3-4 κοµµάτια από ποντίκι)
  • 2 κιλά πατάτες, κοµµένες σε ροδέλες
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, τα φυλλαράκια
  • 2-3 κλωναράκια δενδρολίβανου
  • 3 µέτρια πορτοκάλια, καθαρισµένα και κοµµένα σε ροδέλες, χωρίς τα κουκούτσια
  • 1 µεγάλο µπουκάλι µπίρα
  • 1 ποτηράκι του κρασιού έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι του κρασιού χυµός λεµονιού
  • 3 ποτήρια νερό, τουλάχιστον
Εκτέλεση
  1. Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C-220 °C. Πλένουµε και αλατοπιπερώνουµε το κρέας και το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινο κεφαλι στη γαστρα, χοιρινο κεφαλι στη λαδοκολα, χοιρινο κεφαλι στο φουρνο συνταγες, πως να φτιαξω χοιρινο στο φουρνο, χιρινο, κεφαλιχοιρινο στο φουρνο, κρεας με πατατες, χοιρινη κεφαλη στο φουρνο, πως να φτιαξω το χιρινο, συνταγη κεφαλι χοιρινο στο φουρνο, κεφαλι απο γουρουνι πως μαγιρευεται, κεφαλι χοιρινο στη γαστρα, κεφαλι γουρουνιου στο φουρνο στη λαδοκολλα, κεφαλι στην γαστρα, κεφαλι χοιρινι στο φουρνο βιντεο, ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΕΦΑΛΗ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ, χοιμρινο κεφαλι στη γαστρα, χιρινο με πατατες στο φουρνο τις Αργιρος, κεφαλι χοιρινο λαδοκκολα, τιγανια με πατατες στο φουρνο, κεφαλι χοιρινο στον φουρνο, κοτσι χωρις κοκαλο, ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Tags: , , ,

Comments are closed.