ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ «ΧΑΝΤΡΕΣ»

9 Οκτωβρίου 2012
By
Μέχρι πρόσφατα τα φασόλια χάντρες δεν υπήρχαν στο μαγειρικό και γευστικό μου ορίζοντα. Τα έβλεπα στους πάγκους της λαϊκής αλλά δεν τους έδινα πολύ σημασία, αφού δε μπορούσα να φανταστώ τη χρήση τους.
Τον περασμένο μήνα η πεθερά μου, μαγείρεψε και μου έστειλε ρεγάλο κοτόπουλο κοκκινιστό με χάντρες!!! Αυτό ήταν… «Έρωτας με την πρώτη ματιά»!!
Από το επόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο από αυτά που ακολούθησαν αγοράζω ένα κιλό από τους παραγωγούς, τα καθαρίζει το κορίτσι μου και μπαίνουν με το σακουλάκι τους στον καταψύκτη.  
Η πρώτη εφαρμογή έγινε την περασμένη Κυριακή, με χοιρινό μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε μετά το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: una cucina


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χαντρεσ με χοιρινο, χοιρινο με χαντρες, νοστιμο μοσχαρακι, χοιρινο με φασολια χαντρες, χαντρες με κρεας, φασολια χαντρες με χοιρινο, φασολια χαντρες με κρεας, συνταγη για φασολια χαντρες αργυρω, χαντρες φασολια με χοιρινο, χαντρες φασολια ξερα ειναι οσπριο η λαχανικο, χοιρινό με φασόλια μπαρμπούνια, χοιρινο κρεασ με χαντρες, χοιρινο με μπαρμπουνια, χαντρες φασολια συνταγες ξερα αργυρω, χαντρες φασολια με κρεας, φασολια χαντρες σαλατα με κρεας, φασολια χαντρες ξερες με χοιρινο, φασολια μπαρμπουνια χαντρες της αργυρως, συνταγες για χαντρες φασολια με κρεας, συνταγες για φασολια χαντρες με κρεας, μπαρμπουνια με χοιρινο, κοκκινα φασολια χαντρες με κρεας, διαιατα dukan συνταγες

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading