ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ «ΧΑΝΤΡΕΣ»

9 Οκτωβρίου 2012
By
Μέχρι πρόσφατα τα φασόλια χάντρες δεν υπήρχαν στο μαγειρικό και γευστικό μου ορίζοντα. Τα έβλεπα στους πάγκους της λαϊκής αλλά δεν τους έδινα πολύ σημασία, αφού δε μπορούσα να φανταστώ τη χρήση τους.
Τον περασμένο μήνα η πεθερά μου, μαγείρεψε και μου έστειλε ρεγάλο κοτόπουλο κοκκινιστό με χάντρες!!! Αυτό ήταν… «Έρωτας με την πρώτη ματιά»!!
Από το επόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο από αυτά που ακολούθησαν αγοράζω ένα κιλό από τους παραγωγούς, τα καθαρίζει το κορίτσι μου και μπαίνουν με το σακουλάκι τους στον καταψύκτη.  
Η πρώτη εφαρμογή έγινε την περασμένη Κυριακή, με χοιρινό μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε μετά το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: una cucina


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

νοστιμο μοσχαρακι, χοιρινο με χαντρες, χαντρεσ με χοιρινο, χοιρινο με φασολια χαντρες, συνταγη για φασολια χαντρες αργυρω, φασολια χαντρες με χοιρινο, χαντρες με κρεας, χοιρινο με χαντρες λαζαρου λαζαρου, φασολια χαντρες με κρεας, μπαρμπουνια ξερα με κρεας, μπαρμπουνια με χοιρινο, χοιρινό με φασόλια χάνδρες, χοιρινο με μπαρμπουνια, χοιρινο κρεασ με χαντρες, χαντρες φασολια με χοιρινο, χαντρες φασολια με κρεας, χαντρες φασολια λαζαρου, συνταγες για φασολια χαντρες με κρεας, φασολια μπαρμπουνια χαντρες της αργυρως, φασολια χαντρες ξερες με χοιρινο, κοκκινα φασολια χαντρες με κρεας

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading