Χοιρινο με μελι!

23 Απριλίου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά:

6 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο και λίπος
1/3 φλιτζανιού μέλι
4 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

Εκτέλεση:

Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε το μέλι, την σάλτσα σόγιας και το σκόρδο. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Προσθέτουμε τις μπριζόλες στο μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για ακόμα 2 ώρες.
Προθερμαίνουμε το γκριλ πάνω σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε τις μπριζόλες πάνω στο γκριλ και αλείφουμε 2-3 φορές με το μείγμα σόγιας και γυρίζουμε συχνά. Ψήνουμε τις χοιρινές μπριζόλες μας ανάλογα με τα γούστα μας.
Σερβίρουμε με σοταρισμένα λαχανικά και πατάτα τζάκετ.
 Καλή Όρεξη!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναδα με μπυρα για μπριζολες, καυτες πιπεριες συνταγες ρικ πριζολες, καυτες πιπεριες/συνταγες, πριζολες, χοιρινες μπριζολες με μελι χωρις κοκαλο, χοιρινες μπριζολες χωρις κοκκαλο και μελι

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading