Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

4 Δεκεμβρίου 2011
By
Αυτό το πιάτο είναι πολύ ελαφρώς γλυκό, γεγονός που το καθιστά ακαταμάχητο.
Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και σίγουρα εκείνες τις γιορτινές μέρες, ο νόστιμος αυτός μεζές, μαζί με μια κούπα κρασί, μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη γευστική συντροφιά.
Όλοι αυτές τις μέρες, τρέχουμε να προλάβουμε να τελειώσουμε, όσες πιο πολλές δουλειές μπορούμε εν όψει των ημερών.
Εγώ φέτος λέω να πρωτοτυπήσω και να φανώ λίγο πιο χαλαρή. Δεν έγινε βρε αδερφέ και τίποτα ανεπανόρθωτο αν δεν προλάβω κάτι!!, δύο μέρες είναι αυτές και θα περάσουν.
Στο τέλος έχω την εντύπωση, ότι από το πολύ τρέξιμο το μόνο που θα μας μείνει είναι το άγχος!!! και δεν το θέλουμε με τίποτα αυτό. Ήδη οι καιροί είναι στο έπακρο χαλεποί!!!
Ας ηρεμήσουμε λοιπόν κι ας περάσουμε αυτές τις άγιες ημέρες με πολύ αγάπη, ηρεμία και ξεκούραση.


Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

Υλικά
1 κιλό μαλακό χοιρινό κομμένο σε καρέ
1 κρεμμύδι τριμμένο
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινες μπουκιες, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες, χοιρινη τηγανια στη γαστρα, χοιρινη τηγανια με μπυρα, τηγανια με μουσταρδα, τηγανια χοιρινη με μουσταρδα και μελι, χοιρινεσ μπουκιεσ με μπυρα, χοιρινη τηγανια καλλιδης, μπουκιεσ χοιρινο, τηγανια χοιρινη με μπυρα, χοιρινες μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες στο φουρνο, χοιρινο με μπυρα και μελι, χοιρινο μπουκιες στο φουρνο, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα και μπυρα, χοιρινο με μουσταρδα και μελι, τηγανια με μπυρα, χοιρινο μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες στη γαστρα, χοιρινες μπουκιες με μελι, συνταγες για χοιρινεσ μπουκιες, χοιρινη τηγανια με μπυρα και μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες αργυρω, τηγανια χοιρινη καλλιδης, χοιρινο μπουκιες με μπυρα, χοιρηνη τηγανια, χοιρινο μπουκιες στο τηγανι, χοιρινη τηγανια με μπυρα δρισκας, χοιρινες μπουκιτσες με μπυρα, χοιρινομπουκιες, χοιρινες μπουκιες με μελι και μουσταρδα, χοιρινο με μπυρα καλλιδης, μπουκιες χοιρινο με μαριναδα, χοιρινη τηγανια στη γαστρα αργυρω, χοιρινό με μπυρα μαμαλακησ, τηγανια με μπυρα και μελι, συνταγη με τηγανια με μπυρα και μουσταρδα, τηγανια με μελι και μπυρα, τηγανια με μουσταρδα κ μελι

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading