Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

4 Δεκεμβρίου 2011
By
Αυτό το πιάτο είναι πολύ ελαφρώς γλυκό, γεγονός που το καθιστά ακαταμάχητο.
Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και σίγουρα εκείνες τις γιορτινές μέρες, ο νόστιμος αυτός μεζές, μαζί με μια κούπα κρασί, μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη γευστική συντροφιά.
Όλοι αυτές τις μέρες, τρέχουμε να προλάβουμε να τελειώσουμε, όσες πιο πολλές δουλειές μπορούμε εν όψει των ημερών.
Εγώ φέτος λέω να πρωτοτυπήσω και να φανώ λίγο πιο χαλαρή. Δεν έγινε βρε αδερφέ και τίποτα ανεπανόρθωτο αν δεν προλάβω κάτι!!, δύο μέρες είναι αυτές και θα περάσουν.
Στο τέλος έχω την εντύπωση, ότι από το πολύ τρέξιμο το μόνο που θα μας μείνει είναι το άγχος!!! και δεν το θέλουμε με τίποτα αυτό. Ήδη οι καιροί είναι στο έπακρο χαλεποί!!!
Ας ηρεμήσουμε λοιπόν κι ας περάσουμε αυτές τις άγιες ημέρες με πολύ αγάπη, ηρεμία και ξεκούραση.


Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

Υλικά
1 κιλό μαλακό χοιρινό κομμένο σε καρέ
1 κρεμμύδι τριμμένο
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινες μπουκιες, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες, χοιρινη τηγανια στη γαστρα, χοιρινη τηγανια με μπυρα, τηγανια με μουσταρδα, τηγανια χοιρινη με μουσταρδα και μελι, χοιρινεσ μπουκιεσ με μπυρα, χοιρινη τηγανια καλλιδης, μπουκιεσ χοιρινο, τηγανια χοιρινη με μπυρα, χοιρινες μπουκιες στο φουρνο, χοιρινο μπουκιες στο φουρνο, χοιρινο με μπυρα και μελι, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα και μπυρα, χοιρινες μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινο με μουσταρδα και μελι, τηγανια με μπυρα, χοιρινες μπουκιες στη γαστρα, χοιρινο μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες με μελι, τηγανια χοιρινη καλλιδης, συνταγες για χοιρινεσ μπουκιες, χοιρινη τηγανια με μπυρα και μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες με μπυρα, χοιρινο μπουκιες αργυρω, τηγανια καλλιδης, χοιρινομπουκιες, χοιρινο μπουκιες στο τηγανι, συνταγες χοιρινο μπουκιες, χοιρινο τηγανια με μουσταρδα, χοιρηνη τηγανια, χοιρινες μπουκιες με μελι και μουσταρδα, χοιρινη τηγανια με μελι και μουσταρδα, μπουκιες χοιρινο συνταγες, χοιρινο με μπυρα καλλιδης, τηγανια χοιρινο βεφα, χοιρινη τηγανια στη γαστρα αργυρω, συνταγες με χοιρινο μπουκιες, ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΑΛΙΔΗΣ

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading