Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

4 Δεκεμβρίου 2011
By
Αυτό το πιάτο είναι πολύ ελαφρώς γλυκό, γεγονός που το καθιστά ακαταμάχητο.
Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και σίγουρα εκείνες τις γιορτινές μέρες, ο νόστιμος αυτός μεζές, μαζί με μια κούπα κρασί, μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη γευστική συντροφιά.
Όλοι αυτές τις μέρες, τρέχουμε να προλάβουμε να τελειώσουμε, όσες πιο πολλές δουλειές μπορούμε εν όψει των ημερών.
Εγώ φέτος λέω να πρωτοτυπήσω και να φανώ λίγο πιο χαλαρή. Δεν έγινε βρε αδερφέ και τίποτα ανεπανόρθωτο αν δεν προλάβω κάτι!!, δύο μέρες είναι αυτές και θα περάσουν.
Στο τέλος έχω την εντύπωση, ότι από το πολύ τρέξιμο το μόνο που θα μας μείνει είναι το άγχος!!! και δεν το θέλουμε με τίποτα αυτό. Ήδη οι καιροί είναι στο έπακρο χαλεποί!!!
Ας ηρεμήσουμε λοιπόν κι ας περάσουμε αυτές τις άγιες ημέρες με πολύ αγάπη, ηρεμία και ξεκούραση.


Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

Υλικά
1 κιλό μαλακό χοιρινό κομμένο σε καρέ
1 κρεμμύδι τριμμένο
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινες μπουκιες, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες, χοιρινη τηγανια στη γαστρα, χοιρινη τηγανια με μπυρα, τηγανια με μουσταρδα, τηγανια χοιρινη με μουσταρδα και μελι, χοιρινεσ μπουκιεσ με μπυρα, χοιρινη τηγανια καλλιδης, μπουκιεσ χοιρινο, τηγανια χοιρινη με μπυρα, χοιρινες μπουκιες στο φουρνο, χοιρινες μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινο με μπυρα και μελι, χοιρινο μπουκιες στο φουρνο, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα και μπυρα, τηγανια με μπυρα, χοιρινο με μουσταρδα και μελι, χοιρινες μπουκιες στη γαστρα, χοιρινο μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες με μελι, συνταγες για χοιρινεσ μπουκιες, χοιρινο μπουκιες αργυρω, χοιρινη τηγανια με μπυρα και μουσταρδα, τηγανια χοιρινη καλλιδης, χοιρινο μπουκιες με μπυρα, χοιρηνη τηγανια, χοιρινο μπουκιες στο τηγανι, χοιρινομπουκιες, χοιρινες μπουκιτσες με μπυρα, χοιρινη τηγανια με μπυρα δρισκας, χοιρινες μπουκιες με μελι και μουσταρδα, μπουκιες χοιρινο με μαριναδα, μπουκιες χοιρινο συνταγες, χοιρινη τηγανια στη γαστρα αργυρω, χοιρινο με μπυρα καλλιδης, αγριογουρουνο μαριναδα με ακτινιδιο και μπυρα, xoirinompoukies me moustarda, συνταγες με χοιρινο μπουκιες, συνταγη με τηγανια με μπυρα και μουσταρδα

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading