Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

4 Δεκεμβρίου 2011
By
Αυτό το πιάτο είναι πολύ ελαφρώς γλυκό, γεγονός που το καθιστά ακαταμάχητο.
Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και σίγουρα εκείνες τις γιορτινές μέρες, ο νόστιμος αυτός μεζές, μαζί με μια κούπα κρασί, μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη γευστική συντροφιά.
Όλοι αυτές τις μέρες, τρέχουμε να προλάβουμε να τελειώσουμε, όσες πιο πολλές δουλειές μπορούμε εν όψει των ημερών.
Εγώ φέτος λέω να πρωτοτυπήσω και να φανώ λίγο πιο χαλαρή. Δεν έγινε βρε αδερφέ και τίποτα ανεπανόρθωτο αν δεν προλάβω κάτι!!, δύο μέρες είναι αυτές και θα περάσουν.
Στο τέλος έχω την εντύπωση, ότι από το πολύ τρέξιμο το μόνο που θα μας μείνει είναι το άγχος!!! και δεν το θέλουμε με τίποτα αυτό. Ήδη οι καιροί είναι στο έπακρο χαλεποί!!!
Ας ηρεμήσουμε λοιπόν κι ας περάσουμε αυτές τις άγιες ημέρες με πολύ αγάπη, ηρεμία και ξεκούραση.


Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

Υλικά
1 κιλό μαλακό χοιρινό κομμένο σε καρέ
1 κρεμμύδι τριμμένο
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινες μπουκιες, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες, χοιρινη τηγανια στη γαστρα, χοιρινη τηγανια με μπυρα, τηγανια με μουσταρδα, χοιρινη τηγανια καλλιδης, τηγανια χοιρινη με μουσταρδα και μελι, χοιρινεσ μπουκιεσ με μπυρα, τηγανια με μπυρα, μπουκιεσ χοιρινο, τηγανια χοιρινη με μπυρα, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα και μπυρα, χοιρινες μπουκιες στο φουρνο, χοιρινες μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες στο φουρνο, χοιρινο με μπυρα και μελι, χοιρινη τηγανια με μπυρα δρισκας, χοιρινο με μουσταρδα και μελι, χοιρινο μπουκιες αργυρω, χοιρηνη τηγανια, χοιρινο μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες στη γαστρα, χοιρινες μπουκιες με μελι, χοιρινο μπουκιες με μπυρα, χοιρινες μπουκιες αργυρω, χοιρινο με μπυρα, τηγανια με κρεμα γαλακτος στο φουρνο, τηγανια στη γαστρα με μπυρα, χοιρινη τηγανια με ροδι, μαριναδα γρηγορη για σουβλακια στην λαδοκολα, χοιρινο τηγανια, χoιρινες μπoυκιες με μoυσταρδα στo φoυρνo, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα και κρεμα γαλακτος, χοιρινες μπουκιες τηγανια, χοιρινες μπουκιες μουσταρδα μελι, ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΜΠΥΡΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, μπουκιτσες χοιρινες μπουκιες πικαντικες, τηγανια χοιρινη με και μουσταρδα, τηγανια χοιρινη στη γαστρα με μελι

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας