Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

4 Δεκεμβρίου 2011
By
Αυτό το πιάτο είναι πολύ ελαφρώς γλυκό, γεγονός που το καθιστά ακαταμάχητο.
Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και σίγουρα εκείνες τις γιορτινές μέρες, ο νόστιμος αυτός μεζές, μαζί με μια κούπα κρασί, μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη γευστική συντροφιά.
Όλοι αυτές τις μέρες, τρέχουμε να προλάβουμε να τελειώσουμε, όσες πιο πολλές δουλειές μπορούμε εν όψει των ημερών.
Εγώ φέτος λέω να πρωτοτυπήσω και να φανώ λίγο πιο χαλαρή. Δεν έγινε βρε αδερφέ και τίποτα ανεπανόρθωτο αν δεν προλάβω κάτι!!, δύο μέρες είναι αυτές και θα περάσουν.
Στο τέλος έχω την εντύπωση, ότι από το πολύ τρέξιμο το μόνο που θα μας μείνει είναι το άγχος!!! και δεν το θέλουμε με τίποτα αυτό. Ήδη οι καιροί είναι στο έπακρο χαλεποί!!!
Ας ηρεμήσουμε λοιπόν κι ας περάσουμε αυτές τις άγιες ημέρες με πολύ αγάπη, ηρεμία και ξεκούραση.


Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

Υλικά
1 κιλό μαλακό χοιρινό κομμένο σε καρέ
1 κρεμμύδι τριμμένο
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινες μπουκιες, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες, χοιρινη τηγανια στη γαστρα, τηγανια με μουσταρδα, χοιρινη τηγανια με μπυρα, τηγανια χοιρινη με μουσταρδα και μελι, χοιρινεσ μπουκιεσ με μπυρα, χοιρινη τηγανια καλλιδης, μπουκιεσ χοιρινο, χοιρινες μπουκιες στο φουρνο, τηγανια χοιρινη με μπυρα, χοιρινο με μπυρα και μελι, χοιρινες μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες στο φουρνο, χοιρινο με μουσταρδα και μελι, τηγανια με μπυρα, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα και μπυρα, χοιρινες μπουκιες στη γαστρα, χοιρινο μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες με μελι, χοιρινό με μπύρα μαμαλάκης, χοιρινη τηγανια με μπυρα και μουσταρδα, τηγανια χοιρινη καλλιδης, συνταγες για χοιρινεσ μπουκιες, χοιρινο μπουκιες αργυρω, χοιρινο μπουκιες με μπυρα, τηγανια καλλιδης, χοιρινο μπουκιες στο τηγανι, χοιρινομπουκιες, συνταγες χοιρινο μπουκιες, τηγανια με μελι και μουσταρδα, χοιρηνη τηγανια, μπουκιες χοιρινο συνταγες, συνταγη για χοιρινες μπουκιες, χοιρινο τηγανια με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες συνταγεσ, χοιρινη τηγανια με μελι και μουσταρδα, καλλιδης χοιρινο μελι, χοιρινη τηγανια στη γαστρα αργυρω

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading