Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

4 Δεκεμβρίου 2011
By
Αυτό το πιάτο είναι πολύ ελαφρώς γλυκό, γεγονός που το καθιστά ακαταμάχητο.
Τα Χριστούγεννα κοντοζυγώνουν και σίγουρα εκείνες τις γιορτινές μέρες, ο νόστιμος αυτός μεζές, μαζί με μια κούπα κρασί, μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη γευστική συντροφιά.
Όλοι αυτές τις μέρες, τρέχουμε να προλάβουμε να τελειώσουμε, όσες πιο πολλές δουλειές μπορούμε εν όψει των ημερών.
Εγώ φέτος λέω να πρωτοτυπήσω και να φανώ λίγο πιο χαλαρή. Δεν έγινε βρε αδερφέ και τίποτα ανεπανόρθωτο αν δεν προλάβω κάτι!!, δύο μέρες είναι αυτές και θα περάσουν.
Στο τέλος έχω την εντύπωση, ότι από το πολύ τρέξιμο το μόνο που θα μας μείνει είναι το άγχος!!! και δεν το θέλουμε με τίποτα αυτό. Ήδη οι καιροί είναι στο έπακρο χαλεποί!!!
Ας ηρεμήσουμε λοιπόν κι ας περάσουμε αυτές τις άγιες ημέρες με πολύ αγάπη, ηρεμία και ξεκούραση.


Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα

Υλικά
1 κιλό μαλακό χοιρινό κομμένο σε καρέ
1 κρεμμύδι τριμμένο
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινες μπουκιες, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες, χοιρινη τηγανια στη γαστρα, τηγανια με μουσταρδα, τηγανια χοιρινη με μουσταρδα και μελι, χοιρινεσ μπουκιεσ με μπυρα, μπουκιεσ χοιρινο, χοιρινη τηγανια καλλιδης, χοιρινη τηγανια με μπυρα, τηγανια χοιρινη με μπυρα, χοιρινο με μπυρα και μελι, χοιρινες μπουκιες στο φουρνο, χοιρινο μπουκιες στο φουρνο, χοιρινο με μουσταρδα και μελι, τηγανια με μπυρα, χοιρινη τηγανια με μουσταρδα και μπυρα, χοιρινες μπουκιες στη γαστρα, χοιρινο μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες με μουσταρδα, χοιρινες μπουκιες με μελι, χοιρινό με μπύρα μαμαλάκης, τηγανια χοιρινη καλλιδης, χοιρινη τηγανια με μπυρα και μουσταρδα, χοιρινο σε μπουκιες, τηγανια βεφα, συνταγες για χοιρινεσ μπουκιες, τηγανια καλλιδης, χοιρινο μπουκιες με μπυρα, συνταγες χοιρινο μπουκιες, χοιρινο μπουκιες στο τηγανι, τηγανιά με μουστάρδα και μέλι, χοιρινο με μπυρα μουσταρδα και μελι, xoirino mpoukies, xoirines mpoukies, τηγανια με μελι και μουσταρδα, χοιρινο μπουκιες αργυρω, χοιρινο τηγανια με μουσταρδα, συνταγη για χοιρινες μπουκιες, χοιρινομπουκιες

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading