Χοιρινή πανσέτα σε πικάντικη σάλτσα

15 Φεβρουαρίου 2012
By

Με μια λέξη:
Λουκούμι!
 Υλικά:

1 κιλό χοιρινή πανσέτα σε χοντρές φέτες
4-5 κουταλιές σπορέλαιο
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
2 κουταλιές ζάχαρη μαύρη
4 κουταλιές μουστάρδα
4 κουταλιές κέτσαπ
4 κουταλιές χυμός ντομάτας
2 κουταλάκια πάπρικα
1 κουταλάκι κόλιαντρο σκόνη
1 κουταλάκι ξερό βασιλικό
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι κύμινο
Αλατοπίπερο

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
 Προσθέτουμε το κρέας και το καλύπτουμε καλά με τη σάλτσα. 
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη 
και το αφήνουμε στο ψυγείο για 10 ώρες τουλάχιστον.
 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο.
Πετάμε το σκόρδο και ψήνουμε το κρέας για 1 ώρα περίπου, 
μαζί με την σάλτσα.
Σερβίρουμε με ψητή πατάτα 
στην οποία έχουμε προσθέσει λίγο βούτυρο 
και συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα. 


Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για την Τσικνοπέμπτη;


Καλή όρεξη!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Betty's Cuisine


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πανσετα ψητη, πανσετα κοκκινιστη, πανσετα, πανσετες κοκκινιστες, μπριζολες με σως μπαρμπεκιου, χοιρινη πανσετα ψητη, πανσετες μπριζολες ψητες, ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΣΕΤΕΣ, ψητη πανσετα, πανσετα ψητη στο φουρνο, PANSETA ΧΟΙΡΙΝΗ, Παντσετα χοιρινη κοκκινιστο, παντσετα χοιρινη στο φουρνο, panseta psiti, σεφ στον αερα πανσετα μπαρμπεκιου, συνταγες πανσετες κοκκινιστες, συνταγη για κοκκινιστες πανσετες, συνταγη για πανσετα κοκκινιστη, panseta pikantikh ston fourno, ψητες χοιρινες και πανσετες, μπριζολες χοιρινες με κοκκαλο με σαλτσα μπαρμπεκιου, πανσετεσ ψητεσ αργυρωσ, πανσετες με σαλτσα μπιρας βαγγελης δρισκας, πανσετα με σως κρασιου, πανσετα σαλτσα ντοματα κοκινιστες, πανσετα χοιρινη κοκινιστη, Πανσετα χοιρινη κοκκινιστο, πανσετα χοιρινη με σαλτσα ντοματας, μπριζόλες στο τηγάνι με κετσαπ σεφ στο αερα, βαγγελης δρισκασ πανσετα χοιρινη, sintages me pasetes, panseta kokinisti

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading