Χοιρινή πανσέτα σε πικάντικη σάλτσα

15 Φεβρουαρίου 2012
By

Με μια λέξη:
Λουκούμι!
 Υλικά:

1 κιλό χοιρινή πανσέτα σε χοντρές φέτες
4-5 κουταλιές σπορέλαιο
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
2 κουταλιές ζάχαρη μαύρη
4 κουταλιές μουστάρδα
4 κουταλιές κέτσαπ
4 κουταλιές χυμός ντομάτας
2 κουταλάκια πάπρικα
1 κουταλάκι κόλιαντρο σκόνη
1 κουταλάκι ξερό βασιλικό
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι κύμινο
Αλατοπίπερο

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
 Προσθέτουμε το κρέας και το καλύπτουμε καλά με τη σάλτσα. 
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη 
και το αφήνουμε στο ψυγείο για 10 ώρες τουλάχιστον.
 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο.
Πετάμε το σκόρδο και ψήνουμε το κρέας για 1 ώρα περίπου, 
μαζί με την σάλτσα.
Σερβίρουμε με ψητή πατάτα 
στην οποία έχουμε προσθέσει λίγο βούτυρο 
και συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα. 


Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για την Τσικνοπέμπτη;


Καλή όρεξη!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Betty's Cuisine


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πανσετα ψητη, πανσετα, πανσετα κοκκινιστη, χοιρινη πανσετα ψητη, πανσετες μπριζολες ψητες, ψητη πανσετα, ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΣΕΤΕΣ, PANSETA ΧΟΙΡΙΝΗ, παντσετα χοιρινη στο φουρνο, συνταγες πανσετες κοκκινιστες, πανσετες πικαντικες, συνταγη για κοκκινιστες πανσετες, πανσετες κοκκινιστες, Παντσετα χοιρινη κοκκινιστο, πανσετα χοιρινη με σαλτσα ντοματας, Πανσετα χοιρινη κοκκινιστο, panseta psiti, panseta ston fourno, pansetes xoirines me mpyra, ακης πετρετζικης συνταγες χοιρινι πανσετα, βαγγελης δρισκασ πανσετα χοιρινη, μπριζόλες στο τηγάνι με κετσαπ σεφ στο αερα, πανσετα με πατατες κοκκινιστες, πανσετα σαλτσα ντοματα κοκινιστες, πανσετα χοιρινη κοκινιστη, panseta kokinisti

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading