Χοιρινή πανσέτα σε πικάντικη σάλτσα

15 Φεβρουαρίου 2012
By

Με μια λέξη:
Λουκούμι!
 Υλικά:

1 κιλό χοιρινή πανσέτα σε χοντρές φέτες
4-5 κουταλιές σπορέλαιο
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
2 κουταλιές ζάχαρη μαύρη
4 κουταλιές μουστάρδα
4 κουταλιές κέτσαπ
4 κουταλιές χυμός ντομάτας
2 κουταλάκια πάπρικα
1 κουταλάκι κόλιαντρο σκόνη
1 κουταλάκι ξερό βασιλικό
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι κύμινο
Αλατοπίπερο

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
 Προσθέτουμε το κρέας και το καλύπτουμε καλά με τη σάλτσα. 
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη 
και το αφήνουμε στο ψυγείο για 10 ώρες τουλάχιστον.
 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο.
Πετάμε το σκόρδο και ψήνουμε το κρέας για 1 ώρα περίπου, 
μαζί με την σάλτσα.
Σερβίρουμε με ψητή πατάτα 
στην οποία έχουμε προσθέσει λίγο βούτυρο 
και συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα. 


Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για την Τσικνοπέμπτη;


Καλή όρεξη!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Betty's Cuisine


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πανσετα ψητη, πανσετα, πανσετα κοκκινιστη, χοιρινη πανσετα ψητη, ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΣΕΤΕΣ, πανσετες μπριζολες ψητες, PANSETA ΧΟΙΡΙΝΗ, παντσετα χοιρινη στο φουρνο, συνταγη για κοκκινιστες πανσετες, συνταγες πανσετες κοκκινιστες, Παντσετα χοιρινη κοκκινιστο, πανσετες πικαντικες, πανσετες κοκκινιστες, πανσετα χοιρινη με σαλτσα ντοματας, Πανσετα χοιρινη κοκκινιστο, πανσετα με πατατες κοκκινιστο, πανσετα με πατατες κοκκινιστες, βαγγελης δρισκασ πανσετα χοιρινη, ακης πετρετζικης συνταγες χοιρινι πανσετα, pansetes xoirines me mpyra, panseta ston fourno, panseta kokinisti

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading