Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα teriyaki

29 Αυγούστου 2012
By
Μια συνταγή για γλυκόξινα μαλακά φιλετάκια χοιρινού.


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
4 φιλέτα χοιρινά (περίπου 150γρ. το ένα)
1/2 φλ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ μέλι
2 κ.σ σησαμέλαιο
1 κ.σ σκόρδο λιωμένο
2 κ.γ τζίντζερ τριμμένο
χυμός από 1 πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστο 1 ώρα, ή καλύτερα όλο το βράδυ.
  2. Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα μας ή αν δεν έχουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
  3. Ψήνουμε για 10 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια δυνατή φωτιά και στη συνέχεια τα αφήνουμε σκεπασμένα σε ένα πιάτο για άλλα 5 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε με ρυζάκι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ, χοιρινο με τεριγιακι, sintages me saltsa teriyaki, μπριζολες τεριγιακι, ψαρονεφρι με teriyaki, χοιρινο φιλετο στη γαστρα, χοιρινο τεριακι, χοιρινο με σαλτσα τεριακι, φιλετο κοτοπουλο σε γκριλιερα, τηγανια χοιρινο τεριγιακι, συνταγη για χοιρινο teriyaki, μπριζολες teriyaki, κοτοπουλο στη γκριλιερα, xoirino teriyaki, xoirino me terriyaki sintagi, ψαρονεφρι με σησαμέλαιο

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading