Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα teriyaki

29 Αυγούστου 2012
By
Μια συνταγή για γλυκόξινα μαλακά φιλετάκια χοιρινού.


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
4 φιλέτα χοιρινά (περίπου 150γρ. το ένα)
1/2 φλ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ μέλι
2 κ.σ σησαμέλαιο
1 κ.σ σκόρδο λιωμένο
2 κ.γ τζίντζερ τριμμένο
χυμός από 1 πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστο 1 ώρα, ή καλύτερα όλο το βράδυ.
  2. Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα μας ή αν δεν έχουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
  3. Ψήνουμε για 10 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια δυνατή φωτιά και στη συνέχεια τα αφήνουμε σκεπασμένα σε ένα πιάτο για άλλα 5 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε με ρυζάκι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ, χοιρινο τεριακι, χοιρινο με τεριγιακι, μπριζολες τεριγιακι, sintages me saltsa teriyaki, φιλετο κομματια με teryaki sos, χοιρινο φιλετο στη γαστρα, ψαρονεφρι με teriyaki, ψαρονεφρι με σησαμέλαιο, φιλετο κοτοπουλο σε γκριλιερα, ψαρονεφρι τεριακι, τηγανια χοιρινο τεριγιακι, συνταγη για χοιρινο teriyaki, syntages me saltsa teriaki, xoirino me terriyaki sintagi, xoirino teriaki, xoirino teriaky, xoirino teriyaki, κοτοπουλο στη γκριλιερα, μοσχαρακι με τεριγιακι σαλτσα, μπριζολες teriyaki, ψαρονεφρι χοιρινο τεριγιακι

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading